Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen-Tuomisto

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Finaali alkaa kello 20.00 ja se on myös liveseurannassa.
Erä 2 - 15:00: Ilves voittaa ottelun ja jatkaa finaaliin, jossa se kohtaa Lukon.
Erä 2 - 14:45: Keränen laittaa kiekon tyhjään Sport maaliin. Tilanne 3-0. Syöttöpiste Sandvikille.
Erä 2 - 13:54: Ilvekselle jälleen vasta hyökkäys. Rossi torjuu helposti Tuomisen laukauksen.
Erä 2 - 12:27: Sportin Halava laukoo tyhjistä ohi. Ilvekselle lisää jäähyjä. Keränen kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 2 - 10:45: Ilveksellä hyvä vastahyökkäys alivoimalla. Sandvikin laukaus ohi maalin.
Erä 2 - 10:17: Ilvekselle jäähy. Joonas Rask estämisestä kakkoselle.
Erä 2 - 08:31: Sportille kakkonen pelin viivyttämisestä. Jäähylle Tomi Heikkilä.
Erä 2 - 06:40: Sportin Eetu Heikkinen kakkosta kärsimään poikittaisesta mailasta. Rossi esitti ennen jäähyä jälleen hyvän torjunnan.
Erä 2 - 06:15: Kiekko katsomoon aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 05:55: Sport joutuu heittämään kiekon pitkäksi.
Erä 2 - 05:30: Rossilta kaksi loistavaa torjuntaa.
Erä 2 - 04:56: Peltolan (ILV) laukaus suoraan Rossin syliin. Aloitus jää Sportin alueelle.
Erä 2 - 04:18: Sportin hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 2 - 03:17: Rossi koppaa keskialueelta ammutun kiekon helposti. Aloitus jää Sportin päähän.
Erä 2 - 02:48: Syöttöpiste Pelliselle.
Erä 2 - 02:48: Ilves 2-0 johtoon. Peltolan laukaus siniviivalta lipuu Rossin längistä sisään.
Erä 2 - 02:43: Rossilta jälleen hyvä torjunta, aloitus jää Sportin päähän.
Erä 2 - 02:27: Sportin Mika Kujanpää kakkoselle, syynä koukkaaminen.
Erä 2 - 01:53: Sportille tulossa jäähy.
Erä 2 - 01:44: Rossi torjuu pienestä kulmasta tulleen laukauksen helposti. Aloitus Sportin maalille.
Erä 2 - 01:01: Aloitus Ilveksen päähän.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä pyörähti käyntiin.
Erä 1 - 00:39: Ilves laukaus Rossin kautta päätyverkkoihin.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana, Ilves menossa tällä tuloksella finaaliin.
Erä 1 - 14:56: Sportin Simon Suoranta pääsi hyvään maalipaikkaan, mutta pyyhki pölyt kiekon päältä.
Erä 1 - 14:05: Ilves kesti jäähyn ilman takaiskuja.
Erä 1 - 13:25: Ilves onnistuu purkamaan.
Erä 1 - 12:01: Ilveksen Nils Bäckström huitomisesta istumaan kakkosta.
Erä 1 - 11:38: Ilves lyö jälleen pitkän.
Erä 1 - 11:12: Ilveksen maaliin toinenkin syöttäjä, Michael Keränen.
Erä 1 - 11:12: Ilveksen avaus pitkäksi.
Erä 1 - 08:59: Ilveksen Simola joutuu katkaisemaan pelin. Sport pääsi takaiskun jälkeen peliin paremmin mukaan.
Erä 1 - 07:28: Ilves 1-0 johtoon. Rossin suojusten välistä kiekon maaliin laittoi Niko Peltola. Syöttäjä Ville Laine.
Erä 1 - 06:43: Ilves on saanut ylivoimansa pyörimään, mutta vielä ei ole kunnon laukauksia näkynyt.
Erä 1 - 05:14: Sportin Antti Uitto istumaan estämisestä saamaansa kakkosta.
Erä 1 - 04:47: Sportin Rossi torjuu Peltolan rystynoston helposti. Aloitus Sportin päästä.
Erä 1 - 03:38: Sport hyökkäys tyrähtyi linjamiehen paitsio vihellykseen.
Erä 1 - 01:04: Sport laukaus yli Ilves-maalin ja samalla kiekko katsomoon.
Erä 1 - 00:35: Ilveksellä heti pari hyvää maalipaikkaa, ei kuitenkaan tulosta.
Erä 1 - 00:00: Tuomisto matkalla kohti keskiympyrää.
Erä 1 - 00:00: Käy liittymässä UrheiluSuomen facebook ryhmään niin pysyt ajantasalla tulevista liveseurannoista.
Erä 1 - 00:00: Myös finaali on liveseurannassa.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun vielä pari minuuttia. Pelissä haetaan finaaliin toista joukkuetta Lukon lisäksi.
Erä 1 - 00:00: Sportin listoilta puuttuva pelaaja on Simon Nässlin.
Erä 1 - 00:00: Ilveksen maalille Jaakko Simola.
Erä 1 - 00:00: Sportin maalille ensimmäistä kertaa tänään Mikko Rossi.
Erä 1 - 00:00: Sport jo luistelee jäällä. Ilvestä vielä odotellaan.
Erä 1 - 00:00: Toinen välierä alkaa noin 8 minuutin kuluttua.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin 20 minuuttia.