Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Lukko: Wiikman (Heikkilä),Kuukka,Pernaa,Rantanen,Purolinna,Bocklehurst,Aalto,Tikkanen,Elo,Rajala,Lindren,Palola,McLean,Kangasmäki,

Ilves: Kolppanen (Simola),Mäkinen,Bäckström,Peltola,Västilä,Laine,Myttynen,Keränen,Tuominen,Kantola,Välimaa,Sointu,
Sandvik,Pellinen,Rask

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 20:00: Rauma vaikenee.
Erä 2 - 20:00: Käy liittymässä UrheiluSuomen facebook ryhmään niin pysyt ajantasalla tulevista liveseurannoista.
Erä 2 - 20:00: Viikonlopun aikana kuvia peleistä.
Erä 2 - 20:00: UrheiluSuomi.com kiittää liveseurannan käyttäjiä.
Erä 2 - 20:00: Lukko voittaa Pitsiturnauksen. Finaali päättyi raumalaisille 4-2.
Erä 2 - 19:39: Ilves avaus pitkäksi. Kolppasen palattava maalilleen.
Erä 2 - 16:47: Ilveksen hyvä vaihe pakotti Lukon jäähylle. Teemu Aalto poikittaisesta kakkosta kärsimään.
Erä 2 - 13:26: Wiikman torjuu Peltolan siniviiva vedon helposti. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 12:07: Kolppanen sulkee kiekon. Aloitus edelleen Ilveksen alueella.
Erä 2 - 11:32: Aikalisä päättyi. Jatketaan Ilveksen alueelta.
Erä 2 - 11:32: Kolppanen torjuu helposti. Ilvekselle aikalisä. Juha Pajuoja kokoaa joukkueensa yhteen.
Erä 2 - 11:32: McLean ampuu itse.
Erä 2 - 11:32: Laine kaataa läpi päässeen McLeanin, tuloksena rankkari Lukolle.
Erä 2 - 10:24: Lukon keskialueen nosto suoraan Kolppasen syliin. Aloitus Ilveksen alueelle.
Erä 2 - 09:27: Wiikman koppaa kiekon helposti. Aloitus Lukon alueelle.
Erä 2 - 08:16: Wiikman sulkee kiekon räpyläänsä. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 07:33: Lukon Olli Palola jäähylle. Kakkonen kiinnipitämisestä.
Erä 2 - 06:27: Kolppaselta jälleen näyttävä torjunta. Aloitus Ilveksen puoliskolta.
Erä 2 - 05:18: Lukon laukaus Kolppasesta katsomoon. Uusi aloitus.
Erä 2 - 05:12: Kolppaselta hyvä torjunta. Aloitus jää Ilveksen alueelle.
Erä 2 - 04:35: Ilves ei saanut ylivoimaan kunnolla käyntiin.
Erä 2 - 04:21: Lukon purku Ilves pelaajan kautta katsomoon. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 02:32: Lukon Juuso Rajala istumaan estämisestä saamaansa kakkosta.
Erä 2 - 02:12: Wiikman saa suljettua kiekon alleen. Aloitus edelleen Lukon alueelta.
Erä 2 - 01:28: Wiikmanilta (LUK) hyvä torjunta. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 01:12: Lukko on lisätä johtoaan vanhan aikaisella. Kolppanen kestää.
Erä 2 - 00:50: Petruzalek huudattaa kotiyleisöä. Lukko 4-2 johtoon. Läpiajosta viimeistellyt Petruzalek sai syötön Teemu Aallolta.
Erä 2 - 00:00: Pitsiturnauksen päätöserä alkaa 15 sekunnin kuluttua.
Erä 2 - 00:00: Kaksi minuuttia päätöserän alkuun. Ilves jo jäällä luistelee. Raumalaisia ei vielä kentällä näy.
Erä 2 - 00:00: Taukoa jäljellä reilut kuusi minuuttia.
Erä 1 - 20:00: Viikonlopun aikana sivustolle luvassa kuvagalleriat Pitsiturnauksen otteluista.
Erä 1 - 20:00: Erätaukoa jäljellä siis noin 13 minuuttia.
Erä 1 - 20:00: Aiemmista peleistä poiketen nyt pidetään 15 minuutin jään kunnostustauko, jonka jälkeen pelataan vielä yksi 20 minuutin erä.
Erä 1 - 20:00: Avauserä päättyi. Lukko johtaa 3-2.
Erä 1 - 19:43: Kurtis McLean vie Lukon 3-2 johtoon. Raju laukaus suoraan yläkulmaan. Syötöt kaksikolle Brocklehurst-Aalto.
Erä 1 - 19:36: Kolppanen saa lopulta vangittua pudottamansa kiekon alleen. Samassa ajassa Ilveksen Mäkinen istumaan kakkosta estämisestä.
Erä 1 - 19:00: Avauserän viimeinen peliminuutti alkoi.
Erä 1 - 18:33: Ilveksen Keränen ottaa tyhjän jäähyn kiinnipitämisestä.
Erä 1 - 16:45: Kolppaselta hyvä kilpikäden torjunta.
Erä 1 - 15:23: Kolppanen torjuu. Peli vihelletään poikki. Aloitus Ilveksen päähän.
Erä 1 - 14:54: Ilveksellä hyvä paikka mennä johtoon. Lukolle seurauksena jäähy. Pernaa kakkoselle kiinnipitämisestä.
Erä 1 - 13:50: Kauaa ei Ilves juhlinut. Lukko tasoittaa. Maalin teki Kim Nabb, syöttöpisteet kaksikolle Kivimäki-Aalto.
Erä 1 - 13:38: Ilves 2-1 johtoon ylivoimalla. Kiekon maaliin ohjasi Tommi Välimaa. Syöttöpisteet Bäckström-Peltola kaksikolle.
Erä 1 - 12:35: Aloitus keskialueelle, Ilves pelaaja maalivahdin alueella.
Erä 1 - 12:29: Lukolle rangaistus. Morrisonin vuoro mennä kärsimään kakkosta. Syy korkea maila.
Erä 1 - 11:50: Ilves tasoittaa. Wiikman pudottaa kiekon. Tuominen iski kiekon tyhjiin. Syöttöpiste Keräselle.
Erä 1 - 09:30: Lukko siirtyy alivoimalla 1-0 johtoon. Petruzalek laittoin kiekon tyhjiin. Hyvän esityön teki Miikka Tuomainen.
Erä 1 - 08:37: Lukon Nico Aaltonen koukkaamisesta jäähylle.
Erä 1 - 06:50: Kolppaselta hyvä hanskatorjunta.
Erä 1 - 05:52: Aalto kiertää jälleen lähes täyden Äijänsuon lehtereitä.
Erä 1 - 04:56: Ilveksen Välimaa kampituksesta jäähylle.
Erä 1 - 04:41: Lukko kesti jäähyt.
Erä 1 - 02:50: Ilveksen Myttynen ampuu avopaikasta ohi.
Erä 1 - 02:35: Lukon Miika Wiikmanille tyhmä kakkonen estämisestä.
Erä 1 - 01:21: Lukolle pelin ensimmäinen rangaistus. Eero Elo kakkonen poikittaisesta.
Erä 1 - 00:52: Lukon Wiikmanille ensimmäiset torjunnat.
Erä 1 - 00:00: Kiekko jäähän. Peli alkoi.
Erä 1 - 00:00: Lukon maalilla aloitaa Wiikman. Ilveksella Kolppanen.
Erä 1 - 00:00: Lukon vuoro saapua jäälle.
Erä 1 - 00:00: Ilves saapuu jäälle.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun vielä reilut 15 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Jääkone saapuu kentälle töihin.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun vielä 30 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Välierissä Lukko kaatoi TPS:n 2-1 ja Ilves murjoi Sportin 3-0.
Erä 1 - 00:00: Kahdeksan ottelua takana. Yksi vielä jäljellä. Lukko-Ilves alkaa noin 45 minuutin kuluttua.
Erä 1 - 00:00: Finaalin alkuun on aikaa vielä reilut 50 minuuttia.