Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: O. Niemelä, M. Aalto

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 20:00: UrheiluSuomi.com kiittää kävijöitään. Kannattaa poiketa sivuille katsomaan vielä ottelun kuvagalleria.
Erä 2 - 20:00: GFT:lle täydet pisteet siis Porista. GFT:n Risto Salmelle pisteiden lisäksi myös jääpusseja polveen.
Erä 2 - 20:00: Veikkauksen tähdet, pronssi Eero Mäkinen (PoPa), hopea Jani Modig (GFT), kulta Risto Salmi (GFT).
Erä 2 - 20:00: Joukkueiden parhaina palkittiin GFT:n Risto Salmi ja PoPan Joonas Laurikainen.
Erä 2 - 20:00: Viimeisellä minuutilla GFT:n Risto Salmi loukkasi itsensä.
Erä 2 - 20:00: Peli päättyi GFT:n 3-2 voittoon.
Erä 2 - 19:15: PoPan laukaus niukasti ohi maalin. GFT:n kolmas virhe.
Erä 2 - 18:00: Eero Mäkisen pakko palata maalille, GFT:n kulma.
Erä 2 - 17:45: PoPa yrittää tasoitusta viidellä pelaajalla.
Erä 2 - 16:41: PoPa on lähellä tasoittaa ottelun.
Erä 2 - 16:05: PoPan aikalisä ajassa 16:05.
Erä 2 - 15:36: PoPan kolmas virhe.
Erä 2 - 14:31: PoPalle kulma.
Erä 2 - 12:57: GFT 3-2 johtoon, maalintekijä Jani Modig, syöttö Henrik Henriksson.
Erä 2 - 12:26: GFT:n Henrik Henriksson ampuu pallon Porin Urheilutalon kahvioon.
Erä 2 - 12:22: Eero Mäkiseltä jälleen hyvä torjunta, kulma GFT:lle.
Erä 2 - 11:45: PoPan maalin sivuverkko heiluu. Peli edelleen 2-2.
Erä 2 - 11:09: GFT:n laukaus tolppaan.
Erä 2 - 10:21: GFT:n Jarkko Reinikka ampuu yli PoPan maalin.
Erä 2 - 09:50: GFT:n kulma.
Erä 2 - 09:30: PoPalle toisen puoliajan ensimmäinen kulma.
Erä 2 - 09:16: GFT:n toinen virhe.
Erä 2 - 08:53: Eero Mäkiseltä hyvä torjunta. GFT:n hyvä kuvio oli tuottaa tulosta.
Erä 2 - 07:33: GFT:lle jälleen kulma.
Erä 2 - 06:50: PoPan toinen virhe.
Erä 2 - 06:20: GFT tasoittaa pelinö Maalintekijä Risto Salmi, syöttö Henrik Henriksson.
Erä 2 - 04:55: GFT:n laukaus suoraan Jarkko Reinikkaa päähän. ex-PoPa suuntaa vaihtopenkille.
Erä 2 - 04:05: PoPalle ensimmäinen virhe.
Erä 2 - 02:38: GFT:n Jani Modig epäonnistuu erinomaisesta paikasta. Laukaus reilusti ohi maalin.
Erä 2 - 02:07: Eero Mäkinen pitää torjunnoillaan joukkueensa johdossa.
Erä 2 - 01:45: Eero Mäkiseltä jälleen hyvä torjunta.
Erä 2 - 01:21: GFT:lle ensimmäinen virhe.
Erä 2 - 01:06: GFT:lle kulma.
Erä 2 - 00:25: Eero Mäkiseltä loistava torjunta. GFT:lle kulma.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmista alkamaan.
Erä 1 - 20:00: Ensimmäinen puoliaika päättyi PoPan 2-1 johtoon.
Erä 1 - 19:52: PoPalle kulma.
Erä 1 - 19:22: PoPan Jone Vallin ottaa myös keltaisen.
Erä 1 - 19:02: GFT:n Jani Modigille keltainen. Samassa ajassa loistava torjunta GFT:n maalivahdilta.
Erä 1 - 18:41: GFT:n laukaus hiukan yli maalin.
Erä 1 - 17:53: Pelistä tulee myös kuvagalleria, joten kannattaa poiketa sivustolle sunnuntain aikana.
Erä 1 - 17:53: PoPa ottaa aikalisän ajassa 17:53.
Erä 1 - 17:24: PoPan Timo Laurilalta hyvä katko, GFT:n nopea vastahyökkäys katkesi siihen.
Erä 1 - 16:21: PoPan Timo Laurilan laukaus reilusti ohi GFT:n maalin.
Erä 1 - 16:09: GFT:lle kolmas virhe.
Erä 1 - 15:00: PoPalle kolmas virhe.
Erä 1 - 14:08: Eero Mäkinen pitää PoPan maalin puhtaana. Loistava torjunta taas.
Erä 1 - 13:48: GFT:n Timo Lumivaaran laukaus hieman ohi PoPan maalista.
Erä 1 - 13:45: GFT:n kulmat jatkuvat.
Erä 1 - 13:12: GFT:lle pitkän hyökkäyksen päätteeksi kulma.
Erä 1 - 11:04: PoPan Eero Mäkiseltä jälleen erinomainen torjunta, GFT:lle kulma.
Erä 1 - 10:41: GFT kaventaa. 2-1 maalin teki Risto Salmi, syöttö Jani Modig.
Erä 1 - 09:48: PoPalle toinen virhe.
Erä 1 - 09:40: GFT:n Matias Sarelius torjuu helposti pienestä kulmasta tulleen laukauksen.
Erä 1 - 09:21: GFT:llä hyvät paikat kaventaa tilannetta, mutta yritykset pysähtyvät PoPan pelaajiin.
Erä 1 - 08:08: GFT:lle kulma.
Erä 1 - 07:33: PoPan virhe tili aukeaa.
Erä 1 - 07:22: PoPa 2-0 johtoon. Jarno Haanpään laukaus muuttaa GFT:n pelaajasta suuntaa ja uppoaa samalla maaliin. Syöttäjä toimi Jone Vallin.
Erä 1 - 06:55: PoPa vaparin jälkitilanteesta 1-0 johtoon. Maalin viimeisteli Sami Rantala. Ei syöttäjää maalille.
Erä 1 - 06:52: GFT:lle virhe.
Erä 1 - 05:58: Eero Mäkiseltä loistava torjunta.
Erä 1 - 05:56: GFT:lle kolmas kulma 20 sekunnin aikana.
Erä 1 - 05:43: GFT:n Teemu Terholla erinomainen paikka, mutta pallo PoPan pelaajan kautta yli maalin.
Erä 1 - 05:00: Pelin alku on ollut täysin GFT:n hallintaa. PoPan Laurikainen ei ole pahemmin vaihtopenkillä käynyt.
Erä 1 - 03:44: PoPan nopea vastahyökkäys tyrehtyi heikkoon syöttöön.
Erä 1 - 02:23: Samasta tilanteesta GFT:lle ensimmäinen varoitus.
Erä 1 - 02:23: GFT:n nopea vastahyökkäys oli tuoda tulosta. Eero Mäkinen kuitenkin onnistui torjunnassaan.
Erä 1 - 01:15: GFT:n Jani Modigin laukaus metrin verran ohi PoPan maalista.
Erä 1 - 00:54: PoPan Eero Mäkinen torjuu ensimmäisen GFT:n yrityksen.
Erä 1 - 00:00: Esittelyt takana ja ottelu on valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Pelaajaesittelyiden aika, joukkueet astelevat kentälle.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun on aikaa noin kymmenen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Tervetuloa UrheiluSuomi.comin liveseurantaan. Tänään otteluna Futsal-liigan päätöskierroksen ottelu PoPa-GFT.