JYP: 1: Pihlström-Hytönen-Louhivaara, Jaatinen-Koskinen

Blues: 1: Lammassaari-Lajunen J.-Talaja, Korpikari-Lajunen V.
3: Kähkönen-Öhman-Luttinen, Kurki-Heiskanen
4: Laine-Virkkunen-Lostedt
Tarkki (Tolvanen)

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: Riskan ottelurangaistus tarkoittanee sitä että hän on varmuudella sivussa ainakin huomisesta pelistä.
Erä 3 - 20:00: Maalivahtien torjunnat ottelussa, Tuokkola 17 ja Tarkki 27. Tuokkola ei torjunut päätöserässä kertaakaan.
Erä 3 - 20:00: Bluesin maaleista tänään vastasivat Stefan Öhman ja Arttu Luttinen kahdesti. JYPin ainokaisen ohjasi Turo Asplund.
Erä 3 - 20:00: Blues voittaa. Espoolaiset ryöstivät Lukon tavoin kotiedun itselleen.
Erä 3 - 19:24: Tarkki torjuu JYPin yrityksen helposti. Aloitus Bluesin päästä. Aika loppumassa kotijoukkueelta.
Erä 3 - 18:44: Ville Lajunen pokkasi samassa tilanteessa käytöskympin.
Erä 3 - 18:44: Ville Varakas taklaa Louhivaaraa. Blues-pelurille 5+20 päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Erä 3 - 18:44: Jäähyjä tulossa.
Erä 3 - 18:30: Kähkösen kurotus niukasti ohi tyhjän JYP maalin.
Erä 3 - 16:53: Bluesin laukaus pitkäksi. Aloitus Tarkin maalille.
Erä 3 - 16:38: Tuokkola pois maalista.
Erä 3 - 16:29: Bluesin puolustustaistelu on toistaiseksi vielä tuomassa tulosta.
Erä 3 - 16:29: Tarkki ottaa maalille tulleen kiekon räpyläänsä. Samassa ajassa SM-liigan mainoskatko.
Erä 3 - 13:30: Blues kesti jälleen jäähyn. JYP pyöritti hyvin, mutta laukaukset jäivät puuttumaan.
Erä 3 - 11:25: JYP on ollut erässä vahva, mutta toistaiseksi maaleja ei ole syntynyt kuin yksi.
Erä 3 - 11:25: Bluesin Öhman kakkosta istumaan, syy poikittainen maila.
Erä 3 - 10:31: Kiekko jälleen Tarkin maalille ja pelikatko.
Erä 3 - 10:00: Blues kesti jäähyn. Kolmas erä jo puolivälissä.
Erä 3 - 09:34: Kiekko Tarkin räpylän kautta muikkuverkkoihin. Aloitus Bluesin päähän.
Erä 3 - 07:57: Bluesille jälleen rangaistus. Varsin helposti Sailiolle kiinnipitämisestä jäähy.
Erä 3 - 06:50: Rangaistukset kärsitty ja taas mennään viidellä viittä vastaan.
Erä 3 - 04:46: Samassa ajassa JYPin Sipiläinen myös jäähylle.
Erä 3 - 04:46: Bluesin Santeri Heiskanen väkivaltaisuudesta jäähylle.
Erä 3 - 02:53: Tarkki sulkee maalille tulleen kiekon. Aloitus Bluesin puolustusalueelle.
Erä 3 - 01:45: Syöttöpisteet Louhivaara-Tuppurainen kaksikolle.
Erä 3 - 01:45: Maalin ohjasi Asplund.
Erä 3 - 01:45: Ossi Louhivaara tuo JYPin peliin mukaan. Ylivoimamaali siniviivalta ohi Tarkin.
Erä 3 - 00:45: Bluesin Öhman jäähylle kampituksesta.
Erä 3 - 00:00: Kolmas erä pyörähti käyntiin.
Erä 2 - 20:00: Summeri päättää toisen erän. Blues johtaa ottelua 3-0.
Erä 2 - 19:00: Toisen erän viimeinen minuutti käynnissä. JYP taas täysilukuinen.
Erä 2 - 17:08: Blues 3-0 johtoon. Luttinen ohjaa Karalahden syötön Tuokkolan längistä sisään.
Erä 2 - 16:05: Blues kahden miehen ylivoimalle.
Erä 2 - 14:58: Tarkki katkaisee pelin.
Erä 2 - 13:53: Riska päädystä ulos. Erittäin tyhmä rangaistus.
Erä 2 - 13:53: JYPin Riska saa samassa ajassa 5+20 tuomarin koskemattomuudesta.
Erä 2 - 13:53: Bluesin Jani Lajunen poikittaisesta kakkoselle.
Erä 2 - 13:44: JYPin hyökkäys päättyy paitsioon. Samassa ajassa SM-liigan mainoskatko.
Erä 2 - 13:10: Blues kesti kuin kestikin rangaistuksen. JYPin maali roikkuu ilmassa.
Erä 2 - 12:02: Tarkki torjuu ja pelikatko.
Erä 2 - 11:07: Bluesin Arttu Luttinen kakkosta istumaan.
Erä 2 - 10:40: JYP ei onnistu saamana kiekkoa tyhjään maaliin.
Erä 2 - 10:10: Tarkki koppaa laukauksen ja ottaa pelikatkon. JYPillä hyvää pyöritystä Bluesin päässä.
Erä 2 - 09:55: Tarkki torjuu JYPin hyvän maalintekopaikan.
Erä 2 - 08:16: JYP avaus pitkäksi. Aloitus Tuokkolan maalille.
Erä 2 - 07:40: Tuokkola selvittää Bluesin hyvät paikat. Espoolaiset olivat mennä ottelussa kolmen maalin johtoon.
Erä 2 - 07:15: SM-liigan mainoskatko, kun peli vihelletään poikki ruuhkan takia. Aloitus hetken kuluttua JYPin puolustusalueelle.
Erä 2 - 06:01: Tuokkola koppaa keskialueelta lauotun kiekon ja hän ottaa pelikatkon. Aloitus JYPin päästä.
Erä 2 - 04:32: Tarkki torjuu Malmivaaran laukauksen helposti.
Erä 2 - 03:49: Tarkin räpylään kiekko pelikatko. JYPiltä hyviä vaihtoja alivoiman jälkeen.
Erä 2 - 02:48: Tarkki sulkee kiekon ja ottaa pelikatkon.
Erä 2 - 02:00: JYP kestää Pihlströmin rangaistuksen.
Erä 2 - 01:00: Blues ei ole saanut ylivoimaansa käyntiin.
Erä 2 - 00:00: JYPiltä rangaistus aitiossa Antti Pihlström.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkamaisillaan. Blues aloittaa erän ylivoimalla.
Erä 2 - 00:00: Avauserän torjunnat, Toukkola 9, Tarkki 6.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana. Blues johtaa peliä hieman yllättäen 2-0. Vierasjoukkue pelasi hyvän erän ja sai vielä kaksi helpohkoa maalia.
Erä 1 - 19:59: Pihlströmiltä tyhmä kakkonen laitataklauksesta.
Erä 1 - 19:59: JYPille rangaistus.
Erä 1 - 19:00: Avauserän viimeinen minuutti lähti käyntiin.
Erä 1 - 17:55: Malmivaaran laukaus ohi maalin.
Erä 1 - 16:34: Kähköselle merkattaneen syöttöpiste maaliin.
Erä 1 - 16:34: Blues 2-0 johtoon. Öhman sutii kiekon Tuokkolan längistä sisään.
Erä 1 - 16:00: Miika Lahti taklaa kovaa Karalahtea. Lahden toinen avojääpommi pelissä.
Erä 1 - 15:15: Arttu Luttinen vie Bluesin 1-0 johtoon vanhanaikaisella. Syöttöpiste Heiskaselle.
Erä 1 - 14:50: Molemmissa päissä hyvät maalipaikat, mutta maalivahdit kestävät.
Erä 1 - 13:10: Tuokkola torjuu Varakkaan laukauksen ja kiekko ulos JYPin alueelta.
Erä 1 - 12:43: JYPin Pesonen jäähylle maalivahdin häirinnästä.
Erä 1 - 11:42: Bluesin Miettinen jäähylle korkeasta mailasta.
Erä 1 - 11:32: JYPille rangaistus. KAijomaa istumaan kakkosta huitomisesta. Jäähyä edelsi hyvä Bluesin jakso.
Erä 1 - 09:45: Ensimmäinen SM-liigan mainoskatko takana.
Erä 1 - 09:20: Miika Lahti taklaa komeasti Lostedtin.
Erä 1 - 08:15: Blues kesti ensimmäisen jäähyn helposti.
Erä 1 - 06:50: JYP sössii kiekon keskialueelle, ylivoimakuvio haettava uudestaan kasaan.
Erä 1 - 06:12: Bluesin Ville Lajunen istumaan kakkosta estämisestä.
Erä 1 - 04:27: Tuokkola torjuu Bluesin yrityksen ja aloitus JYPin päähän.
Erä 1 - 02:43: Tarkki katkaisee pelin. Aloitus Bluesin päähän.
Erä 1 - 02:16: Pelikatko korkeasta mailasta, aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 00:31: Tuokkola koppaa kiekon helposti ja ottaa pelikatkon.
Erä 1 - 00:17: JYP on onnistua jo maalin teossa. Onnekas pomppu pysähtyi Tarkin patjoihin.
Erä 1 - 00:00: Avauserä valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin kymmenen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Kentälliset illan otteluun on julkaistu.