Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen - Tuomisto

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Liveseurannat jatkuvat välierällä Pelicans-Lukko kello 18:15.
Erä 2 - 15:00: Järvenpää torjuu. Ässien pelit jatkuvat finaalissa. Toinen välierä alkaa 18:15. Ässiä vastaan finaaliin tulee joko Pelicans tai Lukko.
Erä 2 - 15:00: Längistä lurittaa. Ässät 2-1 johtoon. Tepsiltä Tuomas Suominen. Pakko tehdä tai Ässät voittaa.
Erä 2 - 15:00: Ässiltä Zaborsky.
Erä 2 - 15:00: Maali, längistä sisään. 1-1.
Erä 2 - 15:00: Tepsiltä vuoroon Birner.
Erä 2 - 15:00: Maali. Ässät 1-0 johtoon.
Erä 2 - 15:00: Ässiltä Santavuori.
Erä 2 - 15:00: Järvenpää torjuu.
Erä 2 - 15:00: Tepsi aloittaa. Laukomaan Vahalahti.
Erä 2 - 15:00: Normaali rankkarikisa vuorossa. Molemmilta kolme laukojaa.
Erä 2 - 15:00: Tepsille oli aueta vielä maalipaikka, mutta Anttila sössi kiekon viime hetkillä lavastaan.
Erä 2 - 14:42: Ahlqvist kestää. Aloitus Tepsin alueelle.
Erä 2 - 12:09: Ässille loisti tilaisuus. Joukkue ylivoimalle. Plihal kampituksesta jäähylle.
Erä 2 - 11:20: Tepsin avaus pitkäksi.
Erä 2 - 09:36: Järvenpäältä loistava torjunta. Tepsi rakensi hienon kuvion, mutta vielä jäi maali tekemättä.
Erä 2 - 08:56: Järvenpäältä hyviä torjuntoja. Viimeisenä pysähtyy Raboin.
Erä 2 - 07:55: Ässien laukaus tolppaan.
Erä 2 - 06:09: Jesse Jyrkkiö jäähylle korkeasta mailasta.
Erä 2 - 05:42: Tepsin Anttila ja Ässien Savinainen jäähylle väkivaltaisuuksien takia.
Erä 2 - 04:55: Ahlqvistin syliin kiekko ja peli poikki.
Erä 2 - 04:27: Ahlqvist torjuu helposti Zaborskyn rystynoston.
Erä 2 - 02:59: Ässät kestää jäähyn helposti. Tepsin hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 2 - 00:49: Ässien Uusitalo kakkoselle huitomisesta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan.
Erä 2 - 00:00: Järvenpää oli avauserässä paljon työllistetympi. Ahlqvistille ei montaa torjuntaa merkattu.
Erä 2 - 00:00: Taukoa jäljellä noin minuutti.
Erä 1 - 15:00: Avauserä ohi. Peli edelleen 0-0. Tepsi vei erää hienokseltaan. Erän loppua kohden Ässät pääsi paremmin peliin mukaan.
Erä 1 - 14:00: Avauserän viimeinen minuutti alkoi juuri.
Erä 1 - 13:11: Ruuhka Tepsin vaihtoaition eteen ja peli poikki.
Erä 1 - 12:10: Birnerin veto läheltä yli maalin.
Erä 1 - 11:00: Viimeiset minuutit pelattu ilman kunnon maalipaikkoja.
Erä 1 - 08:51: Järvenpää koppaa helposti Hattusen laukausen.
Erä 1 - 07:25: Irtokiekko Ässien päähän ja Järvenpään pakko pysäyttää peli.
Erä 1 - 07:10: Ässät alkaa saamaan pikku hiljaa pelinjuonesta kiinni.
Erä 1 - 05:01: Kiekko pyörii Ässien maaliviivalla. Järvenpää ehtii ensimmäisenä kiekkoon.
Erä 1 - 03:59: Kiekko lipsahtaa Tepsin pakilta keskialueen puolelle, paitsio.
Erä 1 - 03:38: Järvenpäältä helppo koppi ja aloitus Ässien päähän.
Erä 1 - 03:21: Ässät kesti jäähyn helposti, TPS ei saanut mitään aikaiseksi.
Erä 1 - 02:13: Kiekko katsomoon, aloitus keskialueelta.
Erä 1 - 01:11: Ässien Malkamäki kakkoselle estämisestä. Järvenpää pomppi juuri ennen jäähyä.
Erä 1 - 00:25: Tepsin Virtalalle ottelun ensimmäinen maalipaikka, laukaus ohi.
Erä 1 - 00:00: Länsirannikon vääntö Ässät-TPS valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Toinen välierä Pelicans-Lukko alkaa kello 18:15.
Erä 1 - 00:00: UrheiluSuomi.com Facebookissa...Klikkaa ja tykkää
Erä 1 - 00:00: Vitonen pelin alkuun ja Pata kentälle. Ässien maalille Juha Järvenpää.
Erä 1 - 00:00: Ässiä vielä odotetaan kaukaloon. Pelin alkuun vajaat kymmenen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: TPS:n maalille luistelee Aleksis Ahlqvist.
Erä 1 - 00:00: TPS ensimmäisenä jäälle lämmittelemään.
Erä 1 - 00:00: Päivän otteluista on myös kuvagallerioita nähtävillä. Pitsiturnauksen kuvagalleriat->
Erä 1 - 00:00: TPS puolestaan pelasi aamun ensimmäisessä ottelussa 1-1 tasapelin Ilveksen kanssa. Toisessa ottelussa joukkue hävisi Pelicansin maalein 2-1.
Erä 1 - 00:00: Ässät on kohdannut tänään Lukon ja HPK. Joukkue voitti Lukon 3-0 ja pelasi HPK kanssa tasan 3-3.
Erä 1 - 00:00: Välierä Ässät-TPS alkaa kello 17:00.