Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman - Levonen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu ottelulla Lukko-HPK kello 15:15.
Erä 2 - 15:00: B-lohko taputeltu. Pelicans voitti lohkon, TPS kakkonen. Ilveksen tie päättyi.
Erä 2 - 15:00: Torjunta. TPS vei rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Maali. Paakkolanvaara vastaa.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia. Lasch vuoroon... Torjunta. Tepsiltä Ristolainen.
Erä 2 - 15:00: Ei maalia, Tepsiltä Mikko Laine.
Erä 2 - 15:00: TPS:n Huhtala epäonnistui. Pelicansiltä Luttinen vuoroon.
Erä 2 - 15:00: Tepsiltä ampumaan Santtu Huhtala.
Erä 2 - 15:00: Pelicans voitti ottelun 2-1. Rankkarit vuorossa.
Erä 2 - 13:30: Tepsin Birner kakkoselle koukkaamisesta.
Erä 2 - 13:00: Ottelun kaksi viimeistä minuuttia alkoivat.
Erä 2 - 10:34: Tepsi kaventaa. 1-2 kavennuksen ampui Santtu Huhtala, syötöt Laakso ja Laine.
Erä 2 - 08:11: Pelicansin Vili Sopanen kakkoselle estämisestä
Erä 2 - 04:25: Rautiola pudottaa kiekon, mutta Pelicansin puolustus ehtii putsata kiekon ennen TPS hyökkääjää.
Erä 2 - 02:50: Vahalahden laukaus niukasti ohi Rautiolan maalin.
Erä 2 - 02:08: Marek Schwarz torjuu erinomaisesti Tepsin maalilla.
Erä 2 - 01:00: TPS aloittanut vahvasti toisen erän.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan. Pelicans johtaa ottelua 2-0.
Erä 2 - 06:03: Schwarz torjuu Luttisen puolittaisen läpiajon, aloitus TPS:n päähän.
Erä 1 - 15:00: Avauserä päätökseen.
Erä 1 - 13:50: TPS laukaus hyvältä paikalta ohi maalin.
Erä 1 - 11:23: Pelicansin hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 1 - 10:00: Pelicans on hallinnut avauserää.
Erä 1 - 09:38: Janne Tavi vie lahtelaiset 2-0 johtoon. Maali syntyi ylivoimalla. Syöttöpisteet Sopanen-Immonen kaksikolle.
Erä 1 - 09:22: Maali korjattu taululle. Pelicans siis johtaa 1-0. Cerny koukkaamisesta jäähylle. Pelsut ylivoimalle.
Erä 1 - 07:46: Jyri Marttinen vei Pelicansin 1-0 johtoon. Syöttöpisteet Lasch ja Loppi.
Erä 1 - 04:00: Kuvat Ässät-HPK pelistä lisätty. Pitsiturnauksen kuvagalleriat->
Erä 1 - 03:38: Pelicansin Jyri Marttinen koukkaamisesta istumaan kakkosta. Sitä ennen ollaan menty päästä päähän ilman parempia maalipaikkoja.
Erä 1 - 00:22: Tepsin laukaus Pelicans pakin mailasta katsomoon. Aloitus lahtelaisten päästä.
Erä 1 - 00:00: Joukkueet ryhmittyvät maaleilleen. Pelin alkuun parisen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Pelicans valmentaja Kai Suikkanen kohtaa entisen työnantajansa. Turkulaisten penkin takana on puolestaan ex-KalPa Pekka Virta.
Erä 1 - 00:00: Viitisen minuuttia pelin alkuun.
Erä 1 - 00:00: Molemmat joukkueet ovat jäällä lämmittelemässä. TPS:n maalille luistelee Marek Schwarz ja Pelicansin maalia vartioi puolestaan Antti Rautiola.
Erä 1 - 00:00: UrheiluSuomi.com Facebookissa...Klikkaa ja tykkää
Erä 1 - 00:00: Pitsiturnauksen kuvagalleriat->
Erä 1 - 00:00: Toinen kuvagalleria ottelusta Ilves-Pelicans
Erä 1 - 00:00: Kuvagalleria ottelusta Ilves-Pelicans
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun vajaat 15 minuuttia.