Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Levonen - Tuomisto

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Laukaus maaliin. Kerholle rankkarit. Seuraavana vuorossa TPS-Pelicans kello 14:00.
Erä 2 - 15:00: Laukaus ohi maalin. Kerholta vuoroon Alex Leavitt.
Erä 2 - 15:00: Smolenak vuoroon.
Erä 2 - 15:00: Raanta torjuu patjallaan alakulmasta.
Erä 2 - 15:00: Santavuori hukkaa kiekon ratkaisu hetkillä. Kerholta vuoroon Barney.
Erä 2 - 15:00: Ässiltä ampumaan Santavuori.
Erä 2 - 15:00: Summerin ääneen päättyy peli. Tilanne taululla 3-3. Rankkarit vuorossa.
Erä 2 - 14:25: Ässien 2-1 hyökkäys tyrehtyy Kerhon puolustajaan.
Erä 2 - 13:38: Scott Barney iskee kiekon tolppaan.
Erä 2 - 13:13: Järvinen katkaisee pelin. Ässillä hyvä ote pelistä. Kerholla ei kunnon paikkoja ole ollut hetkeen.
Erä 2 - 12:41: Järvinen pomputtelee kiekkoa ja lopulta hänen on pakko katkaista peli.
Erä 2 - 11:37: Kuulutuksen mukaan maalin teki Smolenak, syöttöpisteet Niemi ja Santavuori kaksikolle.
Erä 2 - 11:37: Ässät tasoittaa pelin.
Erä 2 - 10:18: Ässillä hyvää hallintaa mutta Järvinen on hoitanut tilanteet varmasti.
Erä 2 - 07:48: Nico Aaltoselta huono syöttö ja siihen menee Ässien ylivoimahyökkäys.
Erä 2 - 06:25: Santavuori ei onnistu tasoittamaan peliä hyvästä paikasta.
Erä 2 - 06:15: Seuraava pitkä Ässiltä.
Erä 2 - 05:53: Kerho tekee pahojaan Ässien päässä. Padan pakko lyödä pitkä.
Erä 2 - 04:33: Maalin laukoi Antti Roppo,syöttö Eerola ja Kolehmainen. Roppo ohjasi siniviivalta tulleen vedon maaliin.
Erä 2 - 04:33: Nyt uppoaa siniviivalta. Kerho 3-2 johtoon.
Erä 2 - 04:09: Raanta torjuu helposti siniviivalta tulleen laukauksen. Aloitus Ässien päästä.
Erä 2 - 03:12: Ässien Radek Smolenak jäähylle koukkaamisesta.
Erä 2 - 03:01: Järvinen katkaisee pelin.
Erä 2 - 02:35: Maalin iski Tuomas Santavuori, syöttöpisteet Uusitalo ja Uusikartano.
Erä 2 - 02:35: Ässät tasoittaa ylivoimalla.
Erä 2 - 01:54: HPK Scott Barney koukkaamisesta jäähylle.
Erä 2 - 1:45: HPK tehdä seuraavan maalin.
Erä 2 - 01:10: HPK kesti jäähyn.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan.
Erä 2 - 00:00: HPK:n toiseen maaliin lisätään toinen syöttäjä, Laamaselle kauden avauspiste.
Erä 1 - 15:00: Summeri päättää avauserän, HPK johtaa 2-1.
Erä 1 - 14:45: Järviseltä hyvä torjunta.
Erä 1 - 14:04: HPK:n Jaakko Turtiainen jäähylle kiinnipitämisestä.
Erä 1 - 12:44: Ässien Tommi Taimen avaus pitkäksi.
Erä 1 - 10:18: Laakkonen teki ja Alatalo syötti.
Erä 1 - 10:18: HPK kuittaa samantien. Kerho 2-1 johtoon.
Erä 1 - 10:04: Savinainen teki maalin, syötöt Jyrkkiö ja Niemi.
Erä 1 - 10:04: Ässät tasoittaa kauniilla osumalla.
Erä 1 - 09:42: Järvinen koppaa Kudrocin siniviiva vedon. Aloitus HPK:n maalilta.
Erä 1 - 09:25: Ässien Antti Mäkilä kakkoselle estämisestä.
Erä 1 - 09:00: Ässät ylivoimalle, HPK:n Kärmeniemi estämisestä kakkoselle.
Erä 1 - 07:44: Santeri Alatalo teki maalin, syöttöpisteet Barney ja Leavitt.
Erä 1 - 07:44: HPK 1-0 johtoon. Ensimmäinen kunnon paikka ja Raanta on yllätetty vanhassa kotihallissaan.
Erä 1 - 06:45: Ässät on pyörittänyt peliä pitkään HPK:n alueella.
Erä 1 - 04:15: Järvinen katkaisee pelin. Maalivahdeista vain Järvinen on joutunut torjuntoja tekemään.
Erä 1 - 01:07: Järvinen koppaa helposti Ässien laukausen. Aloitus edelleen HPK:n alueelta.
Erä 1 - 00:47: HPK laittaa kiekon pitkäksi. Aloitus Järvisen maalille.
Erä 1 - 00:00: Levonen pudottaa kiekon jäähän.
Erä 1 - 00:00: Ässät voitti avausottelussa Lukon 3-0. HPK puolestaan pelaa ensimmäisen ottelunsa.
Erä 1 - 00:00: Mika Järvinen puolestaan pelaa HPK:n maalilla.
Erä 1 - 00:00: Ässät jäälle. Padan maalilla nähdään ex-Lukko Antti Raanta.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun vajaat kymmenen minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin 20 minuuttia.