Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Rantala - Fonsenius

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu kello 10:15 ottelulla Lukko-Ässät. Ottelu liveseurannassa.
Erä 2 - 15:00: Marko Anttila Tepsiltä vuoroon. Maali, TPS voitti rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Wilenius laukoo kiekon Järvisen räpylään.
Erä 2 - 15:00: Kolppaselta hyvä torjunta.
Erä 2 - 15:00: Järvisen torjunnasta kiekko tolppaan. Ei maalia. Tepsiltä vuoroon Vahalahti.
Erä 2 - 15:00: Ilvekseltä vuoroon Aivarans Bendzius.
Erä 2 - 15:00: Laukaus läheltä ohi Kolppasen.
Erä 2 - 15:00: Tepsiltä Marko Virtala vuoroon.
Erä 2 - 15:00: Tyylikäs maali. Järvinen voimaton.
Erä 2 - 15:00: Ilvekseltä aloittaa Michael Keränen.
Erä 2 - 15:00: Ilvekselle avausvoitto tuloksella 2-0. Pelien päätyttyä laukaistaan vielä rankkarit kerrasta poikki tyyliin.
Erä 2 - 14:39: Kiekko Kolppasen torjunnasta päätyverkkoon. Aloitus Ilveksen alueelta.
Erä 2 - 14:08: Tepsin Kristian Järvinen joutuu katkaisemaan pelin.
Erä 2 - 13:30: Tepsiltä pitkäkiekko.
Erä 2 - 13:00: Ottelun kaksi viimeistä peliminuuttia käynnistyi
Erä 2 - 10:08: Ilveksen Mikael Kuronen huitomisesta jäähylle.
Erä 2 - 09:25: Ilveksen Michael Keränen komeasti Tepsin puolustajien välistä maalille. Laukaus valitettavasti yli.
Erä 2 - 08:47: Tepsin Marko Virtala istumaan koukkaamisesta saamaansa kakkosta.
Erä 2 - 08:27: Tepsiltä pitkä. Molemmat maalivahdit ovat saaneet pari hyvää torjuntaa viime minuuttien aikana.
Erä 2 - 07:38: Ilveksen Ville Kolppanen sulkee maalille pompanneen kiekon räpyläänsä. Aloitus Ilveksen alueelta.
Erä 2 - 05:47: Tepsin avaus pitkäksi. Aloitus Järvisen maalilta.
Erä 2 - 04:07: Marko Virtalan laukaus Ilves-puolustajasta katsomoon. Aloitus Ilveksen puolustusalueelta.
Erä 2 - 03:10: TPS on kaventaa. Kiekko hieman ohi tyhjän Ilves maalin.
Erä 2 - 02:13: Kolppasen torjunnat Ilveksen maalilla jatkuvat. Aloitus jälleen Ilveksen päästä.
Erä 2 - 02:00: Kolppaselta helppo koppi. Samalla Ilves tulee täysilukuiseksi.
Erä 2 - 01:00: Puolet jäähystä mennyt. TPS ei saanut mitään aikaiseksi.
Erä 2 - 00:00: Korjataan, Anttila eikä Antila...
Erä 2 - 00:00: Vahalahti-Virtala-Hattunen, Antila-Seppänen Tepsiltä ylivoimaa pyörittämään.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä on valmis alkamaan noin puolen minuutin kuluttua.
Erä 1 - 15:00: Erä päättyy. Ilves aloittaa toisen erän alivoimalla. Koukkaamisesta jäähylly joutuu Konsta Mäkinen.
Erä 1 - 14:20: Ilvekselle tulossa jäähy.
Erä 1 - 13:10: Vihdoin tulee kuulutus Ilveksen toisesta maalista. Maalin teki Jyrki Jokipakka, syöttöpisteen saalisti Tomi Wilenius.
Erä 1 - 13:09: TPS saa pitkästä aikaa pelin Ilveksen päähän. Kolppanen ottaa kopin ja katkaisee pelin.
Erä 1 - 12:55: Ilves vienyt ottelua viime minuutit.
Erä 1 - 11:35: Hallissa jo erittäin hyvin katsojia.
Erä 1 - 10:35: Toistaiseksi kuulutusta maalista ei ole kuulunut.
Erä 1 - 10:35: Ilves 2-0 johtoon ylivoimaosumallaan.
Erä 1 - 10:08: Marko Virtala istumaan jäähyä, Ilves ylivoimalle.
Erä 1 - 09:02: Pitsiturnauksen avaus maali on nähty. Ilveksen Teemu Huhtala vei joukkueensa 1-0 johtoon. Syöttöpisteet merkittiin kaksikolle Matias Sointu-Niklas Kumpu.
Erä 1 - 08:45: Ilves kesti jäähyn.
Erä 1 - 07:45: Tepsillä muutama paikan puolikast, mutta Ilveksen maalilla Kolppanen kestää.
Erä 1 - 06:31: Ilveksen Miiko Hintz kampituksesta jäähylle.
Erä 1 - 06:20: TPS kesti Salon rangaistuksen.
Erä 1 - 04:13: Tepsin Timo Salo jäähylle koukkaamisesta.
Erä 1 - 00:45: Tepsin Järviselle ensimmäinen torjunta.
Erä 1 - 00:45: Pelin ensimmäinen katko, aloitus Tepsin päähän pitkän takia.
Erä 1 - 00:00: Kauden ensimmäinen aloitus on nähty.
Erä 1 - 00:00: Kausi 2012-13 on valmis alkamaan reilun minuutin kuluttua.
Erä 1 - 00:00: Ottelut ovat finaalia lukuunottamatta kestoltaan 2x15 min. Finaalin kesto on 2x20 min.
Erä 1 - 00:00: Turnauksen lohkojako on seuraava. A: Lukko, Ässät, Sport. B: Ilves, Pelicans, TPS
Erä 1 - 00:00: Ilveksen maalilla aloittaa Ville Kolppanen, Tepsin maalilla Kristian Järvinen.
Erä 1 - 00:00: TPS saapuu ensimmäisenä jäälle. Perässä tulee Ilves.
Erä 1 - 00:00: Avausotteluna on Ilves-TPS.
Erä 1 - 00:00: Noin vartti jäljellä, kun 19. Pitsiturnaus starttaa.