Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Rantala-Fonselius

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Seuraavana otteluna on Ilves-Pelicans. Ottelu alkaa kello 11:30. Liveseurannat jatkuvat silloin.
Erä 2 - 15:00: Maali. Ässät voittaa rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Raanta torjuu. Ässiltä vuoroon Aki Juusela.
Erä 2 - 15:00: Yritys epäonnistuu. Ei laukausta lainkaan. Lukolta askiin Charles Bertrand.
Erä 2 - 15:00: Antti Raanta torjuu. Ässiltä vuoroon Sami Lähteenmäki.
Erä 2 - 15:00: Lukko aloittaa laukaukset. Jussi Pesonen kehiin.
Erä 2 - 15:00: Patrik Moisiolle kympin käytösrangaistus taklauksestaan.
Erä 2 - 15:00: Vuorossa rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Lukko vei ottelun maalein 2-0. Tappelua ei nähty. Lopussa Ässien Patrik Moisio ajaa Lukkopelurin seinälle summerin soitua.
Erä 2 - 14:39: Lukolla toistamiseen kuusi kenttäpelaajaa. Jäähylle Eero Elo.
Erä 2 - 14:05: Lukon avaus pitkäksi. Aloitus Nielsenin maalille.
Erä 2 - 13:07: Simon Nielsen katkaisee pelin.
Erä 2 - 12:22: Eero Elo vie Lukon 2-0 johtoon. Päädystä maalille heitetty syöttö uppoaa ohi Antti Raannan Ässäpakin avustuksella.
Erä 2 - 11:51: Ässien Jani Honkanen istumään estämisestä saamaansa kakkosta.
Erä 2 - 10:25: Vihdoin saa Lukko purettua. Jäähyä jäljellä 10 sekuntia.
Erä 2 - 08:49: Lukolla liikaa pelaajia kentällä. Jäähyä kärsimään Arttu Ilomäki.
Erä 2 - 08:03: Lukolla hyvää pyöritystä. Antti Raanta kuitenkin kestää.
Erä 2 - 06:58: Ässien Iiro Sulin jäähylle estämisestä.
Erä 2 - 06:25: Ässien nosto valotaulun verkkoihin. Aloitus pysyy edelleen Ässien päässä.
Erä 2 - 05:37: Ässiltä pitkäkiekko. Aloitus porilaisten päähän.
Erä 2 - 05:22: Lukko on siirtyä 2-0 johtoon, mutta Antti Raanta saa haalittua kiekon alleensa. Aloitus Ässien päästä.
Erä 2 - 04:29: Korkeamailan Lukon pelaajalta, aloitus Lukon alueelle.
Erä 2 - 02:40: Muutamia hyviä taklauksia nähty viimeisen minuutin aikana. Nielsen jatkaa hyviä otteitaan Lukon maalilla.
Erä 2 - 01:47: Lukon hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 2 - 00:45: Severi Sillanpää yksin läpi, hyvä riisto Rantasen Anssin lavasta. Laukaus kuitenkin ohi maalin.
Erä 2 - 00:20: Lukon laukaus porilaismailoista katsomoon. Aloitus Ässien maalilta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkaa reilun minuutin kuluttua.
Erä 1 - 15:00: Summeri päättää avauserän. Lukko johtaa ottelua 1-0. Ässillä oli hyviä paikkoja tasoittaa peli, mutta Nielsen on torjunut toistaiseksi kaiken.
Erä 1 - 13:15: Nielseniltä jälleen hyvä torjunta.
Erä 1 - 12:35: Nielsen pitää Lukon maalin puhtaana. Niemellä erinomainen paikka tasoittaa ottelu.
Erä 1 - 11:45: Lukon avauspitkäksi. Aloitus nyt raumalaisten maalilta.
Erä 1 - 11:36: Kiekko Ässä-pakin kautta katsomoon. Aloitus porilaisten alueelta.
Erä 1 - 10:50: Ässät kesti Marttisen rangaistuksen.
Erä 1 - 08:46: Ässien Jyri Marttinen kampituksesta jäähylle. Lukolle ensimmäinen ylivoima.
Erä 1 - 07:30: Simon Nielsen katkaisee pelin.
Erä 1 - 06:12: Raanta jatkaa torjuntojaan. Aloitus pysyy edelleen Ässien päässä.
Erä 1 - 05:56: Antti Raanta koppaa helposti kaukolaukauksen ja ottaa samalla pelikatkon.
Erä 1 - 03:51: Lukon hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 1 - 03:27: Simon Nielseniltä hyvä torjunta Aki Juuselan laukaukseen.
Erä 1 - 03:03: Nyt Ässiltä hyvä pyöritys Nielsen kestää ja katkaisee pelin.
Erä 1 - 02:30: Lukon maali pois paikaltaan. Aloitus keskialueelle. Toistaiseksi Ässillä ei vaarallisia paikkoja.
Erä 1 - 00:46: Anssi Rantanen kampituksesta jäähylle. Ässät ylivoimalle.
Erä 1 - 00:15: Kuulutuksesta ei saa mitään selvää, joten maalin tekijä jää pimentoon ainakin täällä.
Erä 1 - 00:15: Lukko 1-0 johtoon. Raanta torjuu eteen ja ripari maaliin.
Erä 1 - 00:00: Pitsiturnauksen klassikko valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Joukkueet maaleilleen. Ottelu on hetken kuluttua valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin viisi minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Ässät vihellysten saattelemana kentälle. Maaliin Antti Raanta.
Erä 1 - 00:00: Raumalaisten toisena maalivahtina on tässä ottelussa Oskari Setänen.
Erä 1 - 00:00: Lukolla taas käytössä vanha Lukko-logo.
Erä 1 - 00:00: Lukko jäälle Simon Nielsenin johdolla.
Erä 1 - 00:00: Hallin istumapaikat alkavat olemaan täynnä. Seisomakatsomokin pullistelee yleisöä.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin vartti.