Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Tuomisto-Jari Levonen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Liveseurannat jatkuvat kello 12:45 ottelulla Ässät-Sport.
Erä 2 - 15:00: Pelicansilta Antti Iivari. Iivari tekee maalin. Pelicans voittaa rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Ilvekseltä Matias Sointu vuoroon. Ei maalia.
Erä 2 - 15:00: Pelicansilta Ritamäki. Maali.
Erä 2 - 15:00: Komea maali jälleen Keräseltä. Myllymäki voimaton.
Erä 2 - 15:00: Ilves aloittaa, laukomaan Michael Keränen.
Erä 2 - 15:00: Pelicans voittaa ottelun maalein 2-1. Vuorossa vielä rankkarit.
Erä 2 - 13:54: Pelicans kesti Korpikarin rangaistuksen.
Erä 2 - 11:52: Pelicansin Oskari Korpikari jäähylle istumaan kakkosta, syy korkeamaila.
Erä 2 - 10:38: Ilveksen avaus pitkäksi, aloitus Karjalaisen maalille.
Erä 2 - 09:55: Ilveksen laukaus tolppaan.
Erä 2 - 09:50: Myllyniemi torjuu. Aloitus Pelicansin päähän.
Erä 2 - 08:10: Pelicans laukaus ylärimaan.
Erä 2 - 05:15: Jere Myllyniemi koppaa kiekon räpyläänsä. Aloitus Pelicansin maalille.
Erä 2 - 03:06: Maalin teki Roope Nikkilä. Syöttöpisteet Lassi Kokkala-Matias Sointu kaksikolle.
Erä 2 - 03:06: Ilves tasoittaa ylivoimalla.
Erä 2 - 02:26: Pelicansin Markus Seikola kakkoselle kampituksesta.
Erä 2 - 02:14: Karjalainen torjuu Ilveksen maalilla.
Erä 1 - 08:37: Maalin edestä kiekon verkkoon laittoi Joni Isomäki. Syöttöpiste Tommi Paakkolanvaaralle.
Erä 1 - 08:37: Pelicans 2-1 johtoon.
Erä 1 - 15:00: Avausjakso takana. Pelicans johtaa ottelua 1-0. Lahtelaiset hallitsivat peliä. Pelicansin maalilla ei montaa Ilves yritystä nähty.
Erä 1 - 14:16: Karjalainen torjuu Ilveksen maalilla. Pelikatko ja aloitus Ilveksen alueelta.
Erä 1 - 13:20: Ilveksen avaus pitkäksi, aloitus Karjalaisen maalille.
Erä 1 - 08:40: Karjalaisenta Ilves-maalilla erinomainen jalkatorjunta.
Erä 1 - 07:32: Pelicansin yritys pysähtyy Ilveksen maalivahtiin. Pelicans vienyt ottelua hienoisesti.
Erä 1 - 03:15: Pelicansin Angelo Esposito on viedä joukkueensa 2-0 johtoon. Hyvä kiekon riisto häneltä.
Erä 1 - 00:41: Pelicans 1-0 johtoon. Riparin tyhjään maaliin laukoi Tommi Paakkolanvaara. Syöttöpiste Janne Ritamäelle.
Erä 1 - 00:00: Parin minuutin kuluttua putoaa kiekko jäähän.
Erä 1 - 00:00: Ilveksen maalille Antti Karjalainen. Pelicansin maalia vartioi Jere Myllyniemi.
Erä 1 - 00:00: Ottelu on Pelicansille turnauksen ensimmäinen. Ilves voitti turnauksen avausottelussa Tepsin maalein 2-0.
Erä 1 - 00:00: Ilves-Pelicans ottelun alkuun noin kymmenen minuuttia.