Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman-Rantala

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Seuraavana otteluna on kello 15:15 Lukko-Sport.
Erä 2 - 15:00: B-lohko on valmis. Lohkon voittaa Ilves, Pelicans on toinen. TPS lähtee kotimatkalle.
Erä 2 - 15:00: Ylönen uittaa kiekon Engrenin längistä sisään. Pelicans vie rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Pelicansilta ampumaan Antti Ylönen.
Erä 2 - 15:00: Tepsiltä Jarno Kaven???. Kuuselalta hyvä torjunta.
Erä 2 - 15:00: Tepsi voittaa ottelun 1-0. Vuorossa rankkarit.
Erä 2 - 14:55: Vahalahti ampuu avopaikasta päätyverkkoon. Aloitu keskialueelle. Tuosta paikasta olisi pitänyt tehdä maali.
Erä 2 - 14:45: Kuusela koppaa kiekon. Aloitus Pelicansin päähän.
Erä 2 - 13:17: TPS pelaa 6-4 vastaan.
Erä 2 - 13:17: Pelicansin Jari Kauppila koukkaamisesta jäähylle.
Erä 2 - 13:02: Tepsin maali edelleen tyhjänä. Aloitus Kuuselan oikealta puolelta.
Erä 2 - 12:55: Jarno Kaven? maalintekijänä, Vittasmäki-Vahalahti kaksikolle syöttöpisteet.
Erä 2 - 12:55: Tepsin "John Doe" iskee, kiekko siniviivalta ohi Kuuselan ja turkulaiset 1-0 johtoon.
Erä 2 - 12:40: Aloitus on Kuuselan maalista katsottuna oikealta B-pisteeltä.
Erä 2 - 12:40: TPS:n Pekka Virta ottaa aikalisän kun ottelua on jäljellä reilut kaksi minuuttia. Atte Engren menee suoraan vaihtopenkille.
Erä 2 - 12:15: Tepsi pääsi 2-1 hyökkäykseen, Marko Anttilalla erinomainen paikka tehdä maali mutta hän ei saa kiekko yli Joonas Kuuselan patjan.
Erä 2 - 10:45: Tepsi tarvitsee ottelusta voiton jatkaakseen pelejään tämän vuoden Pitsiturnauksessa.
Erä 2 - 10:09: Tepsin puolustaja #41 jäähylle kampituksesta.
Erä 2 - 09:44: Aloitus Tepsin alueelle. Pelissä ollaan menty päästä päähän, ilman suurempia maalipaikkoja.
Erä 2 - 07:32: Kuusela katkaisee pelin, aloitus Pelicansin alueelle.
Erä 2 - 06:35: Pelicans kesti molemmat jäähyt.
Erä 2 - 05:05: Ville Vahalahden luja lämäri tolppaan. Peli edelleen 0-0.
Erä 2 - 04:30: Pelicansin Tommi Paakkolanvaara kakkoselle koukkaamisesta. Tepsillä reilu minuutti 5-3 ylivoimaa.
Erä 2 - 04:23: Kiekko Joonas Kuuselan suojien alle, pelikatko ja aloitus Pelicans maalilta.
Erä 2 - 03:33: Pelicansin Roland Hofer kampituksesta istumaan kakkosta.
Erä 2 - 03:16: Pitkään mentiin ilman katkoja, kunnes Pelicansin avaus menee aina Tepsin päätyyn asti. Pitkäkiekko ja aloitus Pelicans päähän.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkaa noin minuutin kuluttua.
Erä 1 - 15:00: Pelicans kesti Ylösen rangaistuksen varsin helposti. Ensimmäinen erä päättyy samalla tilanteessa 0-0.
Erä 1 - 14:04: Tepsi pakin laukaus viivalta suoraan Kuuselan syliin.
Erä 1 - 12:47: Pelicansin Antti Ylönen istumaan korkeasta mailasta saamaansa kakkosta.
Erä 1 - 07:35: Pelicans on hienokseltaan hallinnut avauserää. Vaarallisia maalipaikkoja ei ole nähty kummassakaan päässä.
Erä 1 - 05:27: Atte Engren ottaa helpon torjunnan, aloitus Tepsin alueelle.
Erä 1 - 03:48: Tepsin Jarno Kaven??? (tai jotain sen suuntaista) koukkaamisesta jäähylle.
Erä 1 - 01:03: Joonas Kuusela torjuu Tapio Laakson laukauksen. Aloitus Pelicansin päähän.
Erä 1 - 00:00: Aloitukseen luistelevat Henri Tuominen ja Angelo Esposito.
Erä 1 - 00:00: TPS-Pelicans ottelu on valmis alkamaan parin minuutin kuluttua.
Erä 1 - 00:00: UrheiluSuomi.com Facebookissa...Klikkaa ja tykkää niin tiedät ensimmäisenä seuraavista liveseurannoista
Erä 1 - 00:00: Atte Engren johdattaa Tepsin kaukaloon.
Erä 1 - 00:00: Turkulaisjoukkuetta vielä odotetaan kaukaloon.
Erä 1 - 00:00: Pelicansin maalilla pelaa Joonas Kuusela.
Erä 1 - 00:00: TPS-Pelicans ottelun alkuun noi kymmenen minuuttia. Pelicans saapuu parasta aikaa jäälle lämmittelyyn.