Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman-Fonselius

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 15:00: Turnaus jatkuu kello 17:00 ottelulla Lukko-Pelicans. Kello 18:15 kohtaavat Ilves ja Sport.
Erä 2 - 15:00: Lukko voittaa A-lohkon, Sport on toinen ja Ässien kohtalona on kotimatka. Lohkon järjestyksen ratkaisi maaliero. Lukko +1, Sport 0, Ässät -1.
Erä 2 - 15:00: Vihellyksistä huolimatta MAALI. Sport voittaa rankkarit.
Erä 2 - 15:00: Sportilta ampumaan Viktor Fagerhed.
Erä 2 - 15:00: Hieno harhautus, mutta Iilahti torjuu.
Erä 2 - 15:00: Lukolta aloittaa Justin Azevedo.
Erä 2 - 15:00: Peli päättyy. Ässien turnaus on ohi. Vielä luvassa rankkarit.
Erä 2 - 14:56: Sport vienee ottelun. Aloitus Lukon alueelta.
Erä 2 - 12:50: Lukon Janne Keränen laukoo Sport-vahti Iilahtea kasvosuojaan. Peli saa jatkua.
Erä 2 - 11:19: Vehaselta torjunta ja pelikatko.
Erä 2 - 10:12: Kuusi sekuntia lisää kelloon ja uusi paitsio.
Erä 2 - 10:06: Paitsiovihellys katkaisee Lukon hyökkäyksen.
Erä 2 - 08:34: Sport joutuu lyömään kiekon pitkäksi.
Erä 2 - 08:18: Lukon Juhani Jasu laukoo läheltä yli Sport maalin.
Erä 2 - 07:07: Lukon avaus pitkäksi. Aloitus Vehasen maalille.
Erä 2 - 06:24: Iilahti torjuu Aki Kangasmäen laukauksen. Aloitus Sportin päästä.
Erä 2 - 05:37: Tomi Pekkala teki maalin. Syöttöpisteet Kim Nabb ja Tommi Laine parivaljakolle.
Erä 2 - 05:09: Sport hyökkäys päättyy, kun Vehanen saa kiekon räpyläänsä.
Erä 2 - 03:57: Lukolla hyvää pyöritystä Sportin alueella. Iilahti katkaisee lopulta pelin.
Erä 2 - 01:40: Vehanen jatkaa torjuntojaan. Aloitus pysyy edelleen Lukon päässä.
Erä 2 - 01:16: Kiekko Vehasen syliin. Aloitus Lukon päähän.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkamaan.
Erä 1 - 05:37: Sport 1-0 johtoon. Kiekko Vehasen räpylän kautta helpohkosti Lukon maaliin.
Erä 1 - 15:00: Avauserä takana. Tilanne taululla 0-0.
Erä 1 - 14:56: Avauserään vielä yksi katko kun kiekko Lukko pelaajasta yli laidan. Aloitus keskialueelta.
Erä 1 - 13:14: Lukko laukaus Sportin mailoista päätyverkkoon.
Erä 1 - 12:36: Sportin vuoro hyökätä. Vehanen vangitsee kiekon ja ottaa pelikatkon.
Erä 1 - 11:47: Lukon Matt Generous laukoo ja Iilahden räpylä vangitsee kiekon helpon näköisesti.
Erä 1 - 11:14: Vehaselle jälleen torjuttavaa. Aloitus Lukon alueelle.
Erä 1 - 11:00: Sport kesti jäähyt.
Erä 1 - 09:14: Iilahti torjuu Teemu Nurmen yrityksen. Aloitus edelleen Sportin alueelta.
Erä 1 - 08:56: Sportin Ari Gröndahl jäähylle. Kiekko omalta puoluskolta Lukon päädystä yli.
Erä 1 - 08:04: Sportin Antti Uitto kampituksesta jäähylle.
Erä 1 - 07:45: Sport kesti Pekkalan rangaistuksen. Lisää on tulossa vaasalaisille.
Erä 1 - 06:15: Erinomainen paikka Lukolla. Ei maalia.
Erä 1 - 05:45: Sportin Tomi Pekkala jäähylle, syy kiekko katsomoon.
Erä 1 - 05:19: Vehasen torjunnat jatkuvat. Sport hallinnut viimeisiä minuutteja.
Erä 1 - 05:01: Kiekko Vehasen torjunnasta päätyverkkoon.
Erä 1 - 04:43: Vehaselta varma torjunta. Aloitus Lukon päähän.
Erä 1 - 03:35: Vehaselta hyvä torjunta. Lukon pakit sekoilivat keskenään ja Sport peluri vapautui läpiajoon.
Erä 1 - 01:15: Iilahti torjuu ensimmäisen kerran Sportin maalilla.
Erä 1 - 00:00: Azevedo kaapii aloituksen Lukolle.
Erä 1 - 00:00: Pari minuuttia ottelun alkuun.
Erä 1 - 00:00: Lukolta ensi kertaan kaukaloon luistelee hyökkääjä Justin Azevedo.
Erä 1 - 00:00: Sport kaukaloon. Maalille luistelee Jonathan Iilahti.
Erä 1 - 00:00: Lukko jäälle. Petri Vehanen näyttää pelaavan Lukon maalilla.
Erä 1 - 00:00: Voittotaulukon kärkipaikkaa pitää isäntäjoukkue Lukko. Lukko on voittanut turnauksen viidesti. Neljään voittoon ovat yltäneet TPS ja Ässät.
Erä 1 - 00:00: Pitsiturnaus on siis järjestään 19. Ensimmäiset mestaruudet on jaettu vuonna 1993, jolloin TPS vei historian ensimmäisen pitsiturnauksen.
Erä 1 - 00:00: Kello 15:15 alkava ottelu päättää alkulohkojen ottelut. Toisesta lohkosta jatkoon pääsivät Ilves ja Pelicans.
Erä 1 - 00:00: Sport hävisi oman ottelunsa porilaisille maalein 2-1, kun taas Lukko voitti Ässät aamulla maalein 2-0.
Erä 1 - 00:00: Seuraavana otteluna siis Lukko-Sport. Molemmat joukkueet ovat kohdanneet tänään Porin Ässät.
Erä 1 - 00:00: Viime pelissä Tepsin numero 41 pelannut peluri oli nimeltään Jarno Paven.
Erä 1 - 00:00: Lukko-Sport ottelun alkuun vajaat 20 minuuttia.