Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Boman-Jari Levonen

Ottelu tapahtumat:
Erä 2 - 20:00: Lukon kiittäessä kannattajiaan liveseuranta vaikenee. Hyvää perjantai-illan jatkoa!
Erä 2 - 20:00: Ei kannata unohtaa myöskään turnauksen kuvagallerioita, jotka tulevat viikonlopun aikana sivuille.
Erä 2 - 20.00: UrheiluSuomi.com kiittää liveseurantaa käyttäneitä ja toivottaa jokaisen uudelleen käymään sivustollamme.
Erä 2 - 20:00: Lukko voitti turnauksen nyt kuudetta kertaa.
Erä 2 - 20:00: Lukon kapreeni Otto Honkaheimo noutaa Pitsiturnauksen voitto pystin.
Erä 2 - 20:00: Lukko voittaa Pitsiturnauksen. Finaali päättyi lopulta 1-0 raumalaisille.
Erä 2 - 19:57: UrheiluSuomi.com Facebookissa...Klikkaa ja tykkää niin tiedät ensimmäisenä seuraavista liveseurannoista
Erä 2 - 19:57: Lukon purku menee pitkäksi. Edessä lienee turnauksen viimeinen aloitus.
Erä 2 - 19:21: Sportille vihelletään tahallinen paitsio, Iilahden on palattava maalilleen.
Erä 2 - 19:04: Ruuhka keskialueella. Peliä jäljellä vajaa minuutti.
Erä 2 - 18:30: Raumam Boja hyppivät seisomakatsomossa, kun aikalisä päättyy.
Erä 2 - 18:27: Sportin hyökkäys pysähtyy paitsioon. Samassa ajassa Pasi Räsänen ottaa Sportille aikalisän.
Erä 2 - 18:00: 19. Pitsiturnauksen kaksi viimeistä minuuttia alkoivat.
Erä 2 - 17:39: Sportin on pakko lyödä pitkä.
Erä 2 - 17:30: Lukko jatkaa vyöryttämistä Sportin päässä.
Erä 2 - 16:04: Toisen syöttöpisteen sai Filip Riska. Toinen jäi metelin peittoon, valitettavasti.
Erä 2 - 16:04: Yksin maalin eteen unohtunut Azevedo kahvittaa Iilahden ja hyvin Sportin maalilla pelannut veskari on voimaton.
Erä 2 - 16:04: Justin Azevedo vie Lukon 1-0 johtoon.
Erä 2 - 15:03: Lukon viimeistely maalin kehykseen. Tilanne edelleen 0-0.
Erä 2 - 14:58: Iilahdelta koppi ja pelikatko. Aloitus Sportin päästä.
Erä 2 - 14:10: Sport kesti Pelkosen kakkosen.
Erä 2 - 13:20: Nyt Iilahti torjuu patjoillaan Lukon lähentelyn.
Erä 2 - 12:40: Iilahden hyvt torjunnat jatkuvat. Komea hanskakäden heilautus.
Erä 2 - 12:01: Sportin Matti-Pekka Pelkonen jäähylle koukkaamisesta.
Erä 2 - 11:32: Lukon hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 2 - 10:00: Päätöserä puolessa välissä.
Erä 2 - 09:10: Iilahti ottaa pelin parhaimman torjunnan. Lienee toistaiseksi päivän komein torjunta.
Erä 2 - 08:40: Sport laukaus hyvästä paikkaa yli maalin.
Erä 2 - 08:12: Lukon avaus pitkäksi.
Erä 2 - 08:00: Lukko kesti Keräsen kakkosen.
Erä 2 - 07:10: Sportin pelaaja lyö korkealla mailalla kiekkoa maalin edessä. Aloitus keskialueelle.
Erä 2 - 06:39: Nielsen torjuu ja ottaa pelikatkon.
Erä 2 - 05:48: Janne Keränen kakkoselle laita taklauksen takia.
Erä 2 - 05:48: Lukolle tulossa jäähy.
Erä 2 - 05:31: Nielsen torjuu kiekon ja ottaa pelikatkon. Tanskalaisvahti on ollut työllistetympi toisen erän alku minuuteilla.
Erä 2 - 02:48: Levosta häiritsee katsomossa oleva pilli.
Erä 2 - 02:05: Lukko kesti tuon erän alkuun saamansa jäähyn.
Erä 2 - 01:05: Sportin laukaus läheltä katsomoon Lukko-pelaajan kautta. Aloitus raumalaisten maalilta.
Erä 2 - 00:00: Jäähyn kärsii Teemu Nurmi.
Erä 2 - 00:00: Lukolle jäähy pelin viivyttämisestä. Joukkue ei tullut tarpeeksi ajoissa kentälle.
Erä 2 - 00:00: Bomanilla on asiaa Risto Dufvalle.
Erä 2 - 00:00: Päätöserän alkuun noin minuutti.
Erä 2 - 00:00: Erätauko jäljellä noin kuusi minuuttia.
Erä 1 - 20:00: Pitsiturnauksen otteluista luvassa kuvagallerioita viikonlopun aikana. Joten kannattaa poiketa uudestaan!!!
Erä 1 - 20:00: Summeri päättää avauserän. Tilanne 0-0. Nyt vuorossa 15 minuutin pituinen erätauko.
Erä 1 - 18:42: Sportilla hyvä paikka, mutta Nielsen torjuu helposti päin tulleen laukauksen.
Erä 1 - 16:32: Lukon Jarkko Kauvosaari yksin maalin edessä. Ei osu Lukkolainen ohjuriin.
Erä 1 - 15:42: Iilahti pelastaa Sportin takaiskulta. Erinomainen paikka Lukko-hyökkääjällä.
Erä 1 - 15:00: Avauserää jäljellä viisi minuuttia.
Erä 1 - 13:22: Sport kesti jäähyn. Pitkän seurauksena aloitus Sportin päähän.
Erä 1 - 12:45: Aalto kiertänyt areenaa koko jäähyn ajan.
Erä 1 - 11:09: Samalla lähtee aalto kiertämään Äijänsuon lehtereitä.
Erä 1 - 11:09: Sportin Juho Iloviita kakkosta istumaan koukkaamisen takia.
Erä 1 - 10:45: Sportin hyökkäys pysähtyy jälleen paitsioon. Ensimmäiset 10 minuuttia ollut hienoisesti Lukon hallintaa. Sportille tulossa jäähy.
Erä 1 - 08:20: Sport peluri on päästä yksi läpi. Viime hetkellä Lukko-puolustus pelastaa.
Erä 1 - 07:11: Sport hyökkäys pysähtyy paitsioon.
Erä 1 - 05:48: Lukon Arttu Ilomäki on viedä joukkueensa johtoon. Iilahti saa torjuttua yrityksen viime hetkellä.
Erä 1 - 03:18: Iilahti sulkee kiekon alleen. Aloitus Sportin päähän.
Erä 1 - 03:01: Lukon Nielsen torjuu. Aloitus Lukon maalille.
Erä 1 - 00:34: Peliaika finaalissa 2x20 min.
Erä 1 - 00:34: Iilahdelta ensimmäinen torjunta.
Erä 1 - 00:00: Peli valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Sportin maalille Jonathan Iilahti.
Erä 1 - 00:00: Lukon maalille Simon Nielsen.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun noin viisi minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Kymmenisen minuuttia pelin alkuun.
Erä 1 - 00:00: Finaalin alkuun noin 30 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Joukkueet kohtasivat toisensa jo alkulohkon viimeisessä ottelussa. Sen ottelun Sport voitti Vehasen lipsahduksen ansiosta 1-0.
Erä 1 - 00:00: Sport hakee finaalista sen ensimmäistä Pitsiturnaus voittoaan. Lukko puolestaan metsästää historiansa kuudetta voittoa.
Erä 1 - 00:00: Vaasan Sport voitti välierissä Ilveksen 1-0. Lukko puolestaan voitti Pelicansin rankkareiden jälkeen.
Erä 1 - 00:00: Pitsiturnauksen finaaliin on aikaa noin 50 minuuttia. Finaalissa kohtaavat siis Rauman Lukko ja Vaasan Sport.