Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Aleksi Rantala ja Stefan Fonselius

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 60:00: Summeri soi ja Lukko voittaa 2-1 - Äijänsuo vaikenee. Seuraava peli Raumalla on jo sunnuntaina, kun Lukkoa vastaan tulee Ak Bars Kazan.
Erä 3 - 59:10: Tulee tiukka, sillä Otto Honkaheimo otti kakkosen 50 sekuntia ennen loppua. Samassa ajassa Växjö otti aikalisän
Erä 3 - 58:15: Växjö kaventaa maalin teki Dennis Rasmussen ja syöttäjinä toimivat Gustav Hjalmarsson ja Tomi Kallio
Erä 3 - 52:30: Yleisöä Äijänsuolla on 998
Erä 3 - 51:50: Gustav Hjalmarsson sai irtokiekon, mutta laukauksen Vehanen hoiti tyylikkäästi
Erä 3 - 49:23: Erän puolivälissä jälleen skåånelaisille jäähy, penkille Kristoffer Berglund
Erä 3 - 42:55: Kolmannen erän alkuun Växjön Johan Markusson ottaa jo toisen jäähynsä tässä ottelussa
Erä 3 - 40:00: Toinen erä oli melko selkeää Lukon hallintaa. Hallinnasta kertovat jo nuo torjuntamäärätkin Vehanen 6 ja Norrena 13. Huomionarvoisena asiana pitää todeta, että Lukon puolustuksessa nuori Jesse Virtanen pelaa hienoa ottelua.
Erä 2 - 40:00: Torjunnat: Vehanen 6 ja Norrena 13
Erä 2 - 36:10: 2-0 Charles Bertrand (Jesse Virtanen, Otto honkaheimo) - Lukko käytti ylivoiman hyödykseen
Erä 2 - 35:25: Växsjölle taas alivoimaa
Erä 2 - 32:03: Lukon ylivoima päättyi, kun Tommi Kovanen otti koukkausjäähyn
Erä 2 - 28:23: Charles Bertrand maalipaikassa, mutta laukoo suoraan Norrenan syliin
Erä 2 - 20:50: Lukon maalin syöttäjäksi korjattiin Juhani Jasu
Erä 2 - 20:50: 20:50 1-0 Teemu Nurmi (Charles Bertrand) - Nurmi iskee maalinedustalta
Erä 1 - 20:00: Torjunnat: Vehanen 6 ja Norrena 5