Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Tuomarit: Aleksi Rantala ja Stefan Fonselius
Lukko: 35 Petri Vehanen 31 Simon Nielsen 6 Anssi Rantanen 9 Juhani Jasu 10 Tommi Kovanen 11 Kimmo Koskenkorva 12 Jere Laaksonen 15 Justin Azevedo 16 Ryan Caldwell 19 Janne Keränen 20 Teemu Nurmi 21 Matt Generous 22 Jesse Virtanen 24 Filip Riska 29 Jussi Pesonen 33 Charles Bertrand 40 Jarkko Kauvosaari 44 Otto Honkaheimo 55 Harri Tikkanen 57 Arttu Ilomäki 59 Aki Kangasmäki 81 Eero Elo

Ak Bars Kazan: 30 Konstantin Barulin 77 Emil Garipov 5 Ilja Nikulin 7 Stepan Zakharchuk 8 Andrey Mukhachev 10 Laurins Darzins 11 Evgeny Bodrov 14 Konstantin Sokolov 19 Denis Golubev 20 Janne Pesonen 22 Konstantin Korneev 25 Dennis Zaripov 26 Jarkko Immonen 27 Alexey Tereshchenko 28 Denis Kulyash 38 Vadim Khomitsky 39 Niko Kapanen 47 Janne Lahti 61 Maxim Mayorov 72 Evgeny Skachkov 82 Evgeny Medvedev 90 Kirill Petrov 95 Alexey Morozov

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 60:00: Ottelu päättyy raumalaisten 4-2 - voittoon. Torjunnat Barulin 9 ja Vehanen 11. ja Äijänsuo vaikenee.
Erä 3 - 56:25: Kazanille joukkuerangaistus
Erä 3 - 55:30: Janne Pesonen helpottaa Lukon urakkaa ottamalla tyhmän hyökkäyspään jäähyn.
Erä 3 - 54:27: Generousille kiinnipitämisestä kakkonen - toivottavasti sinipaidat kestävät
Erä 3 - 50:05: Pesonen heittää laidalta kohti maalia ja sieltä kiekon ohjaa sisään Azevedo. Toiseksi syöttäjäksi Jesse Virtanen.
Erä 3 - 45:01: Azevedon saldo tässä vaiheessa jo 0+3
Erä 3 - 45:01: Caldwellin maalin syöttäjäksi Azevedo
Erä 3 - 45:01: Ryan Caldwell viivalta ja siellä on
Erä 3 - 43:47: Ja heti perään Barulinille jäähyä pelinviivyttämisestä.
Erä 3 - 40:00: Kahden erän jälkeen torjunnat ovat: Vehanen 19 ja Barulin 31.
Erä 3 - 40:00: Toisessa erässä torjunnat menikin jo tasan 14. Erä oli ympäripyöreä ja siis molemmilla oli paikkansa, mutta sai kiekon kerran ohi Barulinin. Rantala - Fonselius -parin melko käsittämätön tuomarilinja sekoitti varmasti molempien joukkueiden peliä.
Erä 2 - 38:30: Kazanille vuorostaan jäähy ja allekirjoittanut ei ole vieläkään Aleksi Rantala-fani, toivottavasti miestä ei tarvitsi nähdä enää usein Äijänsuolla.
Erä 2 - 36:49: Nyt vuorostaan Matt Generous jäähylle. Nyt syynä huitominen.
Erä 2 - 35:47: Nyt vuorostaan Kovaselle boksia - Rantala ja Fonselius alkavat ottamaan roolia
Erä 2 - 34:41: Puntit tasoittuu, kun Kazanin Laurins Darizins sai kakkosen.
Erä 2 - 33:49: Nyt vuorostaan Teemu Nurmi kampitti itsensä jäähylle.
Erä 2 - 30:37: Anssi Rantanen kampittaa itsensä jäähylle.
Erä 2 - 26:37: Lukko tasoittaa kahden miehen ylivoimalla ja maalintekijänä jälleen Jussi Pesonen. Syöttäjinä myös samat miehet, kuin ensimmäisessäkin eli Keränen ja Azevedo.
Erä 2 - 25:15: Lukolle kahden miehen yv, kun Immonen menee Lahden seuraksi aitioon.
Erä 2 - 22:31: Kazaninille joukkuerangaistus väärästä vaihdosta. Jäähyn kärsii Lahti.
Erä 2 - 22:31: Filip Riska ottaa raumalaisten ensimmäisen kaksi minuuttisen.
Erä 2 - 20:00: Torjuntoja ensimmäisessä erässä Petri Vehaselle kertyi vain viisi, kun taas Konstantin Barulin ehti kiekon tielle peräti 17 kertaa. Kazan pääsi suhteellisen helpolla 2-0 -johtoon, mutta sen jälkeen Lukolla oli paikkoja useampaankin, kuin vain yhteen maaliin.
Erä 1 - 18:13: Kazanille taas alivoimaa
Erä 1 - 16:14: Ketju Bertrand - Jasu -Nurmi pyöritti, mutta maali vain jäi uupumaan.
Erä 1 - 13:39: Maalitekijäksi merkittiin Jussi Pesonen. Syötöille pääsivät Janne Keränen ja Justin Azevedo.
Erä 1 - 13:39: Evegeny Bodrov ottaa kakkosen ja Lukko kuittaa sen heti.
Erä 1 - 12:22: Kazan lisään johtoa, kun Alexey Morozov iskee 2-0. Syöttöpisteet Denis Zaripoville Niko Kapaselle.
Erä 1 - 08:58: Lukko pääsee yrittämään ylivoimalla, kun Janne Lahti kampitti itsensä boksiin.
Erä 1 - 07:03: Kazan johtoon Evgeny Bodrovin maalilla. Syöttäjinä maalissa olivat Maxim Mayorov ja Stepan Zakharchuk.
Erä 1 - 03:45: Kolme minuuttia takana, ei mitään vaarallisempaa
Erä 1 - 00:00: kello 17.00 Äijänsuolla starttaa harjoituspeli, missä Lukko saa vastaansa Petri Vehasen entisen seuran Ak Bars Kazanin.