Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Jari Levonen - Antti Boman

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: Isomäki hiljenee. Kannattaa käydä tykkäämässä UrheiluSuomests Facebookiissa, niin tiedät ensimmäisenä liveseurannoista.
Erä 3 - 20:00: Peli päättyy Ässien 4-2. Näin päättyi Ilveksen jaÄssien harjoitusottelut.
Erä 3 - 19:45: Ässien Michsel Ryan iskee kiekon tyhjiin. Ei syöttäjiä.
Erä 3 - 18:37: Ilves kaventaa. Tukio siniviiva veto yllättää Järvenpään. Syöttöpisteet kaksikolle Sointu-Kantola.
Erä 3 - 18:00: Ässiltä pitkä ja peliä samalla jäljellä kaksi minuuttia.
Erä 3 - 15:40: Ässät 3-1 johtoon. Savinainen ylivoimalla. Ilves sai hetkeä aikaisemmin toisen kakkosen. Keräsen huitominen ajassa 15:29 kostautui.
Erä 3 - 14:56: Kolppaselta useita hyviä torjuntoja jäähyn aikana.
Erä 3 - 13:34: Ilveksen Kai Kantola jäähylle huitomisesta.
Erä 3 - 13:23: Meni yleisö veikkaus pahasti metsään. Paikalla vain 1471 katsojaa.
Erä 3 - 12:40: Kolppaselta erinomainen torjunta.
Erä 3 - 11:15: Ässät kesti Dixonin jäähyn helposti.
Erä 3 - 10:12: Synttäreitä viettävä Stephen Dixon huitomisesta jäähylle.
Erä 3 - 09:23: Kolppanen sulkee kiekon alleen. Aloitus pitkästä aikaa Ilveksen päähän.
Erä 3 - 08:11: Ilves laukaus läheltä yli maalin. Maskissa ollut Järvenpää ei tehnyt elettäkään ennen kuin päätypleksit kolisivat.
Erä 3 - 07:45: Järvenpäältä varma torjunta. Ilves ollut hienoisesti niskan päällä.
Erä 3 - 06:18: Ässät kesti lopulta Dixonin jäähyn.
Erä 3 - 05:24: Ässiltä alivoiman aikana useita huonoja purkuja. Toistaiseksi Ilves ei ole onnistunut hyödyntämään niitä.
Erä 3 - 03:54: Ässien Stephen Dixon huitomisesta jäähylle.
Erä 3 - 02:09: Ilveksellä pientä pyöritystä Ässien päässä. Pelikatko kun Järvenpää sulkee kiekon alleen.
Erä 3 - 01:15: Kolppaselta kaksi hyvää torjuntaa.
Erä 3 - 00:00: Ilves vaihtaa maalivahtia. Maalille luistelee Ville Kolppanen. Wiikman istuu pipo päässä vaihtoaitiossa.
Erä 3 - 00:00: Parisen minuuttia ja kolmas erä alkaa. Vielä ehtii käydä tykkäämässä UrheiluSuomi.comin Facebook sivusta...
Erä 3 - 00:00: Erätaukoa jäljellä vielä 6 minuuttia.
Erä 3 - 00:00: Kolmannen erän alkuun noin kymmenen minuuttia.
Erä 2 - 20:00: UrheiluSuomi.com Facebookissa... Klikkaa ja tykkää niin tiedät ensimmäisenä seuraavista liveseurannoista
Erä 2 - 20:00: Erän alku puolisko oli Ässien. Ilves pääsi peliin paremmin mukaan loppua kohti.
Erä 2 - 20:00: Summeri päättää toisen erän. Tauollesiirrytään Ässien 2-1 johdossa.
Erä 2 - 18:30: Ilves kesti Kokkalan jäähyn.
Erä 2 - 16:32: Ilveksen Lassi Kokkala istumaan kakkosta. Syy vastustajan mailasta kiinni pitäminen.
Erä 2 - 15:45: Ässät kesti jäähyn varsin helposti. Ilveksellä oli pari paikkaa, mutta kunnon laukausta kohti Järvenpäätä niistä ei saatu.
Erä 2 - 13:32: Ässien Daniel Brodin poikittaisesta kakkosta istumaan. Varsin turha jäähy hyökkäysalueella.
Erä 2 - 10:28: Ilves kaventaa Teemu Huhtalan toimesta. Syöttöpisteen saalisti Lassi Kokkala
Erä 2 - 08:38: Ilves kesti alivoiman. Wiikman jatkas hyviä otteitaan. Ilvekseltä vastshyökkäys ja Välimaan laukaus patamailoista katsomoon.
Erä 2 - 05:54: Ennen jäähyä Ässillä oli hyvä vastahyökkäys,mutta Sillanpään viimeistely oli heikonlainen.
Erä 2 - 05:54: Ilveksellä kuusi miestä kentällä. Tommi Välimaa kärsimään rangaistusta.
Erä 2 - 04:58: Järvenpää torjuu kiekon eteensä ja ässäläisen on pakko lyödä kiekko pitkäksi.
Erä 2 - 04:00: Järvenpäältä hyvä torjunta. Järventien laukaus tuli parin pelurin takaa.
Erä 2 - 03:00: Seuraava paitsio Ässiltä. Erän alku on ollut selvää Ässien hallintaa.
Erä 2 - 02:34: Ässien hyökkäys päättyy paitsioon.
Erä 2 - 01:42: Wiikman torjuu varmasti seuraavan yrityksen. Aloitus Ilveksen alueelta.
Erä 2 - 00:22: Syöttöpisteet merkittiin Armialle ja Niemelle.
Erä 2 - 00:22: Ässät erän alkuun 2-0 johtoon. Pihlman iskee kiekon vasempaan alakulmaan b-pisteiden välistä.
Erä 2 - 00:00: Niemi ja Kantola kyyristyvät aloittamaan toisen erän.
Erä 2 - 00:00: Joukkueet saapuvat jäälle. Toinen erä alkaa reilun minuutin kuluttua.
Erä 2 - 00:00: Yleisöä paikalla tiukan arvion mukaan vajaat 2000.
Erä 2 - 00:00: Reilut 5 minuuttia taukoa jäljellä.
Erä 2 - 00:00: Erä oli hienokseltaan Ässien hallintaa. Paremmalla viimeistelyllä joukkue johtaisi peliä jo kolmella maalilla.
Erä 2 - 00:00: Avauserässä molemmat maalivahdit olivat työllistettyjä, Wiikmanin kerätessä enemmän torjuntoja.
Erä 2 - 00:00: Ensimmäistä taukoa jäljellä vielä 12 minuuttia.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana. Ässät johtaa ottelua 1-0.
Erä 1 - 18:30: Dixonin rystylaukaus ohi Ilves maalin.
Erä 1 - 17:23: Pitkästä aikaa aloitus Ässien päähän, kun kiekko päätyy Järvenpään varusteisiin.
Erä 1 - 16:53: Arimialta heppoinen laukaus ja Wiikman torjuu vaivoitta.
Erä 1 - 14:09: Hyökkäyskolmikkona siis Sillanpää, Lähteenmäki, Mutanen.
Erä 1 - 15:00: Ässien Sillanpää ei saa kiekkoa rystyltä tyhjään maaliin. Tällä kentällisellä jälleen hyvä maalipaikka.
Erä 1 - 14:09: Ilves kesti Mäkisen jäähyn. Wiikmanilta hyviä torjuntoja jäähyn aikana.
Erä 1 - 12:01: Ilveksen Konsta Mäkinen poikittaisesta kakkosta istumaan.
Erä 1 - 11:40: Ässät 1-0 johtoon. Lähteenmäki tekee ja syöttöpidteen saalistaa Mutanen.
Erä 1 - 10:41: Ässien Ryan yksin Wiikmanin edessä. Ilves-vahdilta hyvä torjunta.
Erä 1 - 09:05: Ässien ohjuri hiukan ohi Ilves maalin.
Erä 1 - 05:35: Ässäpakin laukaus Ilves-pelaajan kautta katsomoon.
Erä 1 - 04:04: Ilveksen hyökkäys päättyy Juha Järvenpään torjuntaan. Aloitus Ässien päästä.
Erä 1 - 00:41: Ässien Juha Järvenpää torjuu ja pelikatko.
Erä 1 - 00:00: Peli valmis alkamaan.
Erä 1 - 00:00: Tuomareina tänään Jari Levonen ja Antti Boman.
Erä 1 - 00:00: Liigan parhaimpiin senttereihin kuuluvu Stephen Dixon täyttää tänään 27 vuotta. Nähtäväksi jää millaiset pirskeet kanadalaishyökkääjä saa aikaiseksi.
Erä 1 - 00:00: Toistaiseksi katsomoihin ei ole kovinkaan paljoa yleisöä eksynyt.
Erä 1 - 00:00: Ottelun alkuun noin 12 minuuttia.
Erä 1 - 00:00: Ässät-Ilves ottelun alkuun on aikaa noin 25 minuuttia. Joukkueet lämmittelevät parhaillaan.