Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Lukko A: 32 Oskari Setänen 34 Johannes Selin 3 Arttu Mäenpää 5 Roni Viirlas 14 Jaakko Rakkolainen 15 Toni Suuronen 16 Teemu Setälä 21 David Stach 22 Niklas Kulmanen 24 Juho Tommila 26 Jere Friberg 27 Juuso Sipola 31 Niklas Näppi 33 Severi Wallin 51 Aleksi Sillanpää 55 Eero Riikonen 58 Jimi Kuronen 61 Atte Sillanpää 63 Eetu Koski 91 Kasperi Nuto

Ässät A: 40 Atte Tolvanen 35 Niklas Kekki 5 Mikko Taimi 6 Patrik Parkkonen 7 Jarno Kärki 11 Tomas Javanainen 15 Valtteri Viljanen 16 Robin Leppänen 18 Niko Ojamäki 19 Jesse Huhtala 20 Henri Ruotsalainen 21 Joona Tolvanen 22 Tommi Rintasalo 25 Markus Kojo 26 Jesse Santala 29 Jesse Lindsten 31 Juho Lammikko 33 Mikko Aho 37 Patrik Moisio 39 Iiro Sulin

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 60:00: Lukko vie 3-0 ja Äijänsuo vaikenee
Erä 3 - 59:50: Lukolle vielä loppuun alivoima, mutta Oskari Setäsen nollapeli kestää. Voitto Lukolle
Erä 3 - 57:23: Ei tuottanut tuo ylivoima lisämaalia
Erä 3 - 55:23: ässille kaksi peräkkäistä jäähyä, ensin Robin Leppänen ja sitten toimihenkilön joukkuerangaistus. Lukko painaa kahden miehen yv:aa
Erä 3 - 47:59: Toni Suuronen aiheuttaa Lukolle alivoimaa, syynä laitataklaus
Erä 3 - 45:30: Kolmas erä alkanut Ässien painostuksella
Erä 3 - 40:00: Kolmas erä käynnistyi
Erä 2 - 40:00: Toinen erä oli selkeämmin Lukon ja raumalaiset veivätkin sen lukemin 2-0
Erä 2 - 36:40: Ässille kahden minuutin rangaistus. Jesse Santala boksiin kiinnipitämisestä
Erä 2 - 34:31: Ässille rangaistuslaukaus, mutta Tommi Rintasalo veti kaameasti ohi. Jää- tai jalkapallomaalin olisi voinut mennä
Erä 2 - 27:12: Jere Friberg lisää Lukon johdon jo kolmen maaliin
Erä 2 - 26:22: Nyt vuorostaan Ässille alivoimaa, Patrik Moisio boksiin
Erä 2 - 26:18: Ässille ei tulosta ylivoimalla
Erä 2 - 24:18: juho Tommila boksiin ja näin siis Ässille ylivoimaa
Erä 2 - 23:32: Lukko lisää johtoa - Aleksi Sillanpää nostaa läheltä ylös
Erä 2 - 20:00: Toinen erä käyntiin
Erä 1 - 20:00: Sekava erä, alku oli Ässien, mutta Lukko pääsi vähitellen peliin mukaan. Maalivahtien torjunnat Oskari Setänen 9 ja Atte Tolvanen 9 kertovat myös omaa kieltään erän tasaisuudesta.
Erä 1 - 18:31: Niklas Näppi siirtää Lukon johtoon ja syöttöpisteet David Stachille sekä Roni Viirlakselle.
Erä 1 - 17:58: Lukolle toinen ylivoima - Henri Ruotsalainen boksiin. Lukko kuittaa nopeasti
Erä 1 - 14:51: Lukonkaan ylivoima ei tuottanut tulosta
Erä 1 - 12:51: Ässille alivoimaa, kun Mikko Taimi järjesti itsensä huilille
Erä 1 - 10:30: Lukko selvitti alivoimat ilman suurempia vaaranpaikkoja
Erä 1 - 08:30: Lukolle lisää alivoimaa, kun Jaakko Rakkolainen purki kiekon katsomoon
Erä 1 - 07:01: Atte Sillanpää jäähylle ja Ässille siis ylivoimaa
Erä 1 - 06:30: Alku ollut sekavaa, pienoista Ässien hallintaa
Erä 1 - 00:00: A-junnujen SM-liigaottelu Lukko - Ässät käynnistyi