Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Bookmark and Share

Kokoonpanot:
Tuomarit: Jari Levonen - Aleksi Rantala

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: Liveseurannat jatkuvat huomenna länsirannikon klassikolla Lukko-Ässät.
Erä 3 - 20:00: Summeri päättää avausottelun. Antti Pennanen luotsaa IFKn voittajaksi. Pisteet siis IFKlle 7-3 voiton myötä.
Erä 3 - 19:48: Ville Peltonen tekee IFKn seitsemännen maalin. Syöttöpisteet Pakarinen-Redenbach kaksikolle.
Erä 3 - 19:45: Jokereiden Henri Heino koukkaamisesta jäähylle.
Erä 3 - 19:14: Talajalle illan toinen maali.
Erä 3 - 19:14: Roope Talaja iskee kiekon tyhjiin. Syöttöpisteet kaksikolle Kuhta-Söderholm.
Erä 3 - 18:16: Pakarisen toinenkin yritys ohi tyhjän maalin.
Erä 3 - 17:49: Pakarinen koitti hattutemppua, kiekko ohi ja pitkäkiekko.
Erä 3 - 17:38: Jokerit ottaa Kilpeläisen pois maalilta.
Erä 3 - 17:38: IFKn avaus pitkäksi. Hannu Virta ottaa samalla aikalisän.
Erä 3 - 15:05: Kiekko Ortin torjunnasta katsomoon. Samalla kuulutetaan loppuunmyyty katsojamäärä.
Erä 3 - 10:56: Joni Ortiolta hyvä torjunta. Dehnerin laukaus hieman epäonnistuu.
Erä 3 - 10:08: IFK ei onnistunut ylivoimallaan.
Erä 3 - 07:58: Jokereiden Lindbohm jäähylle selästä taklaamisesta, tilastoihin 2+10.
Erä 3 - 06:48: IFKn vuoro laittaa kiekko pitkäksi. Aloitus Ortion maalille.
Erä 3 - 05:46: Jokereiden avaus pitkäksi.
Erä 3 - 04:25: Laukaus suoraan Ortion syliin. Aloitus IFKn alueelta.
Erä 3 - 00:43: Kilpeläinen sulkee päädystä pompanneen kiekon alleen.
Erä 3 - 00:00: Kolmas erä alkaa hetken kuluttua.
Erä 3 - 00:00: Torjuntoja kahden erän jälkeen Ortiolla 12 ja Kilpeläisellä 18.
Erä 2 - 20:00: Summeri päättää toisen erän. IFK johtaa ottelua ennen päätöserää numeroin 5-3.
Erä 2 - 18:34: Pakarinen hakee jo illan kolmatta maalia, mutta Kilpeläinen kestää.
Erä 2 - 16:22: Ville Peltonen tekee kauniin maalin. Syöttöpisteet Redenbach-Kuhta kaksikolle.
Erä 2 - 14:13: Jokereiden Esa Lindell estämisestä jäähylle.
Erä 2 - 13:42: Jani Rita iskee irtokiekon Ortion nenän edestä maaliin. Jokerit tulee maalim0n päähän. Syöttöpisteet Tyrväinen-Heino kaksikolle.
Erä 2 - 12:20: Jokerit ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa.
Erä 2 - 10:15: IFKn Kyle Klubertanz estämisestä jäähylle.
Erä 2 - 09:27: Ville Varakkaan laukaus pomppujen kautta Kilpeläisen längistä sisään. Pakariselle syöttöpiste.
Erä 2 - 06:10: Jokeri kestää Maneliuksen jäähyn.
Erä 2 - 04:26: Somervuorella loistopaikka, mutta laukaus epäonnistuu.
Erä 2 - 03:53: Jokereiden Nico Manelius polvi taklauksen takia kakkosta istumaan.
Erä 2 - 03:00: IFK kesti Kuhdan jäähyn helposti.
Erä 2 - 01:00: Kuhdalle illan toinen kakkonen syy huitominen.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä valmis alkaan hetken kuluttua.
Erä 2 - 00:00: Huomenna liveseurannassa Lukko-Ässät.
Erä 2 - 00:00: UrheiluSuomi.com Facebookissa... Klikkaa ja tykkää niin tiedät ensimmäisenä seuraavista liveseurannoista
Erä 1 - 20:00: Erässä nähtiin kaikkiaan viisi maalia. Kunnon torjuntoja ei kummallekaan maalivahdille ei isoja torjuntoja tullut.
Erä 1 - 20:00: Avauserä takana IFK johtaa ottelua 3-2.
Erä 1 - 17:15: IFK hallinnut peliä viime minuutit.
Erä 1 - 16:51: Pakarinen illan toisen ja vie IFKn 3-2 johtoon. Syöttöpiste ainakin Jokelalle. Helpohkosti Pakarisen veto uppoaa längistä verkon perille.
Erä 1 - 14:27: Jokereiden Petteri Lindbohm kiinnipitämisestä jäähylle.
Erä 1 - 13:02: Roope Talaja tasoittaa Luttisen syötöstä.
Erä 1 - 12:53: IFK saa kiekon maalin, mutta tuomari ei sitä hyväksy. Maali on pois paikoiltaan, aloitus keskialueelle.
Erä 1 - 12:00: Jokereiden Steve Moses on esiintynyt ensimmäisessä erässä hyvin.
Erä 1 - 10:15: Steve Moses vie Jokerit ylivoimalla johtoon. Syöttöpisteet Eaves ja Filppula.
Erä 1 - 09:42: Kimmo Kuhta koukkaamisesta jäähylle. Jokereilla on ollut hyvä vaihe pelissä.
Erä 1 - 08:13: Redenbach on yllättää Kilpeläisen. Ei kuitenkaan maalia.
Erä 1 - 05:54: Filppula tasoittaa pelin. Hienon tarjoilun antoi Joonas Rask.
Erä 1 - 05:14: Iiro Pakarinen vie IFKn 1-0 johtoon.Peltoselle syöttöpiste.
Erä 1 - 04:00: Jokerit kesti 5-3 alivoiman helposti.
Erä 1 - 03:11: Kuhta yksin läpi. Kilpeläinen torjuu. Samalla Eronen koukkaamisesta jäähylle.
Erä 1 - 02:00: Jokereille alivoimaa. Henritius kakkosta istumaan.
Erä 1 - 00:50: Pelin ensimmäinen pelikatko kun Ortio sulkee kiekon alleen.
Erä 1 - 00:00: Mikko Leppilammi sai urakkansa tehtyä. Kauden 2012-13 alku on lähellä.
Erä 1 - 00:00: Huomenna liveseurantana Lukko-Ässät kello 18.30 alkaen.
Erä 1 - 00:00: Jokereiden maalilla aloittaa Eero Kilpeläinen. HIFKn maalilla puolestaan pelaa Joni Ortio.
Erä 1 - 00:00: Ottelun HIFK-Jokerit alkuun vajaat kymmenen minuuttia.