Sivu päivittää itsensä 30 sekunnin välein. Voit ladata sivun uudestaan tästä.

Kokoonpanot:
Tuomarit: Timo Metsälä - Teemu Salminen

Ottelu tapahtumat:
Erä 3 - 20:00: KalPa-JYP ottelu vaikenee... Hyvää perjantai-illan jatkoa.
Erä 3 - 20:00: KalPasta edukseen esiintyivät nuoret Artturi Lehkonenja puolustaja Miika Koivisto.
Erä 3 - 20:00: Avausottelun paras pelaaja oli ehdottomasti SM-liigaan palanjut JYP-vahti Tuomas Tarkki.
Erä 3 - 20:00: Summeri päättää ottelun. Jyp voittaa pelin 3-0.
Erä 3 - 18:29: JYPin Jason Lepine pistää kiekon pitkäksi. Aloitus Tarkin päähän.
Erä 3 - 15:58: JYPillä liikaa pelaajia. Myttynen kärsimään rangaistusta.
Erä 3 - 13:56: Ramzi Abid koukkaamisesta jäähylle. Kalpalleyv ja Koskinen penkille, Kalpalla kuusi kenttäpelaajaa.
Erä 3 - 09:32: Kalle Kerman jäähylle.
Erä 3 - 08:16: Jääskeläinen koukkaamisesta jäähylle. Kalpa jälleen ylivoimalle.
Erä 3 - 05:05: JYPin Olli Malmivaara estämisestä jäähylle.
Erä 3 - 04:20: Koskiselta hyvä torjunta kun Hubacek laukoo.
Erä 3 - 02:30: Hentunen on päästä läpi, mutta Malmivaara pelastaa tilanteen viime hetkellä.
Erä 3 - 01:50: Kiekko katsomoon. Kalpa jatkaa hyvää liikettään kolmannen erän alussa.
Erä 3 - 01:00: Päätöserän ensimmäinen minuutti pelattu.
Erä 3 - 00:30: UrheiluSuomi.com Facebookissa... Klikkaa ja tykkää niin tiedät ensimmäisenä seuraavista liveseurannoista
Erä 3 - 00:00: Kolmannen erän alkuun parisen minuuttia.
Erä 2 - 20:00: Tuomas Tarkki oli erän paras pelaaja. Kuulutus kertoo torjuntoja kertyneen erän aikana kaikkiaan 14 kappaletta.
Erä 2 - 20:00: Summeri päättää toisen erän.
Erä 2 - 19:32: Voutilaisen vuoro iskeä kiekko tolppaan. Erän kolmas tolppa.
Erä 2 - 18:11: Abidin laukaus tolppaan.
Erä 2 - 17:35: Tarkki pitää maalinsa puhtaana. Viimeisimmän laukausen lähetti Jyri Junnila. KalPalta erinomaista pyöritystä edellinen vaihto.
Erä 2 - 14:16: JYP joutuu lyömään kiekon pitkäksi. Erä on ollut KalPan hallintaa. Jypillä ei ole kunnon paikkoja tolppaa lukuunottamatta ollut.
Erä 2 - 12:00: JYP laukaus tolppaan.
Erä 2 - 11:09: Tuomas Tarkki torjuu helposti Antti Halosen laukausen. Aloitus Jypin päähän.
Erä 2 - 10:00: JYP kesti Lepinen jäähyn lopulta varsin helposti. YV pyöri, mutta laukausia ei näkynyt.
Erä 2 - 08:00: Seuraava JYP peluri jäähyaitioon. Jason Lepine kampituksesta jäähylle.
Erä 2 - 06:39: Pitkä ja aloitus JYPin alueelle.
Erä 2 - 05:31: JYP kesti Koskisen jäähyn.
Erä 2 - 02:55: JYPin Kalle Koskinen jäähylle.
Erä 2 - 02:32: Tuomas Tarkilta loistava torjunta.
Erä 2 - 00:00: Toinen erä alkoi.
Erä 1 - 20:00: Summeri päättää avauserän. JYP johtaa ottelua 3-0.
Erä 1 - 19:54: JYPin Ramzi Abid ohjaa Näkyvän laukauksen KalPan maaliin. Toinen syöttöpiste Perrinin tilille.
Erä 1 - 17:51: KalPan Janne Kolehmainen ottaa tyhmän hyökkäyspään jäähyn. Syy koukkaaminen.
Erä 1 - 17:24: Marko Kauppisen avaus pitkäksi. Aloitus KalPan päähän.
Erä 1 - 16:00: KalPa kesti Kuparisen jäähyn. Koskiselta muutama torjunta.
Erä 1 - 14:00: KalPan Matti Kuparinen ottaa kakkosen huitomisesta.
Erä 1 - 13:06: JYPillä oli hyvä pyöritys KalPan päässä. Tulosta vaan ei syntynyt.
Erä 1 - 11:33: Tarkki ottaa pelikatkon.
Erä 1 - 10:14: Yohann Auvitu tekee JYPin toisen maalin.
Erä 1 - 08:30: Eric Perrin vie JYPin 1-0 johtoon. Ylivoimamaalin syötti Kristian Näkyvä.
Erä 1 - 07:38: KalPan Kalle Kerman ryntäämisestä jäähylle.
Erä 1 - 06:42: Kiekko Koskisen torjunnasta katsomoon.
Erä 1 - 05:50: Tuomas Tarkki torjuu läpiajon.
Erä 1 - 04:22: JYPin Antti Jaatinen estämisestä jäähylle.
Erä 1 - 03:52: Ramzi Abidin laukaus läheltä KalPa pelaajan kautta katsomoon.
Erä 1 - 03:24: Artturi Lehkoselta hyvä taklaus.
Erä 1 - 02:24: KalPan avaus pitkäksi. Aloitus Koskisen maalilta.
Erä 1 - 00:00: Peli alkaa.
Erä 1 - 00:00: Tänään KalPan maalilla aloittaa Mikko Koskinen. JYPin maalilla Tuomas Tarkki.
Erä 1 - 00:00: Pelin alkuun noin 30 minuuttia.