Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Papas ja KeLy kantoina kaskessa

 
Papas ja KeLy kantoina kaskessa

OLS:n miesten joukkueella on edessään heti sarjan alkuvaiheessa vaikeaakin vaikeampi viikonloppu, kun vastassa ovat vieraskentillä pohjoissuomalaiset haastajat.

Lauantaina OLS kohtaa Kajaanissa Papasin, joka on voitti OLS:n selvästi sarjaa edeltäneissä harjoitusotteluissa. Sarjapelit Papas aloitti vieraissa tappiolla Lappeenrannan NST:lle (7-6) ja voitolla Lahden Sbandysta (4-5). Joukkueen tehomiehiä avausotteluissa olivat Heikki Käsmä (2+3), Matti Kauppila (3+1) ja pelintekijän vastuuta kantava Jani Lipsanen (2+2).

Sunnuntain vastus KeLy avasi ottelut niinikään vieraissa Sbandya ja NST:tä vastaan. NST oli vahvempi lukemin 6-3, mutta Lahdesta KeLy nappasi pisteen 3-3-tasurilla. Juho Krankka keräsi otteluista tehot 3+1 ja johtaa joukkueen sisäistä pörssiä.

Pysyvätkö vastahyökkäykset kurissa?
Viikonlopun vastustajien taktiikkana tullee olemaan matala karvaus ja pyrkimys nopeisiin vastahyökkäyksiin. Papasin joukkue on suhteellisen nopea ja pystyy hyökkäämään laajemmalla materiaalilla. KeLy:llä maalintekoon johtavat pelilliset ratkaisut kasaantuvat pääasiassa kahdelle pelaajalle; Juho Krankka ja Teemu Södö ovat pelaajat, joiden tehoihin joukkue pitkälti nojaa.

OLS-pelaajista tehoikkaimpia ovat olleet Petri Rantala (4+2), Ville Turula (2+4) sekä Petri Niemelä (4+0). OLS:lle tulee olemaan haaste päästä maalipaikoille, ilman että vihreä- tai mustapaidat karkaisivat tekemään tuhojaan vastahyökkäyksistä. Jos vastustajat saavat pidettyä OLS:n maalipaikat vähissä tulisi OLS:n pystyä kliiniseen viimeistelyyn vähintäänkin niillä hetkillä, kun ottelun ratkaisemiseen tarjotaan avaimia. 

Neljä pistettä viikonlopusta olisivat tarpeen, mutta varmuudella Pohjois-Suomen kahdesta muusta joukkueesta löytyy 40-50 pelaajaa ja äänekkäät kotiyleisöt päälle, jotka tekevät kaikkensa Pohjois-Suomen salibandyvaltikkaa kantaneen OLS:n kukistamiseksi.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää