Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naisille viikonlopusta voitto ja tappio

 
OLS:n naisille viikonlopusta voitto ja tappio

Oululaiset pakenivat pohjoisen pakkasia Etelä-Suomeen ja kohtasi pahimmat kilpakumppaninsa SB Pron ja Tapanilan Erän. OLS:n viikonlopun ottelut olivat kenties parhainta pallollista peliä mitä joukkueelta on tähän mennessä tällä kaudella nähty vaikka lauantain lopputulos 7-3 ei siihen viittaakaan. Sunnuntaina uurastus kuitenkin palkittiin ja pisteet lähtivät ensimmäistä kertaa Mosalta vieraiden matkaan lukemin 3-7.

Lauantaina OLS oli aktiivisempi osapuoli heti ottelun alusta ja SB Pro käynnisti hyökkäyksiään lähinnä kaaripallojen kautta. Kuitenkin kuten niin monesti tällä kaudella, OLS ei käyttänyt maalipaikkojaan hyödyksi vastustajan onnistuessa ensimmäisestään. OLS-pelaajille sattui peittovirheitä, joista nurmijärveläiset rankaisivat armotta: kaksi vetoa maalille ja kaksi maalia. Ensimmäiseen erään SB Pro onnistui vielä kertaalleen ja vei erän puhtaasti 3-0.

Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena, eikä OLS ryhdistäytynyt ennen kuin tilanne oli jo 5-0 ja aikalisä käytetty. OLS sai myllyn pyörimään ja tuloksena vieraiden avausmaali Kristiina Kauppilan lavasta. Pyöritys jatkui mutta lisää maaleja ei saatu aikaiseksi ennen kuin Annukka Häkli onnistui juuri ennen erätaukoa. Kolmannessa erässä Pro kuitenkin kuritti jälleen ja siirtyi lopun alkua muistuttavaan 6-2 johtoon. Lopun alku se olikin, sillä vaikka OLS kavensi vielä tilanteeksi 6-3, ei kolmannen erän yritykset tuottanut enempää lisämaaleja. Vaisu 6 vs. 5 peli päättyi tyhjään maaliin, joka sinetöi loppulukemiksi 7-3.

Sunnuntaiksi edellisen päivän pettymys oli pureskeltu ja joukkue lähti seuraavaan pistejahtiin ja rikkomaan Tapanilan Erä III:n kotitaikaa. Pallollinen peli oli jälleen korkealla tasolla, etenkin ensimmäisessä erässä, jossa pallo liikkui välillä oppikirjamaiseen tapaan olssilaisten lavoissa. Avausmaalin teki kuitenkin Erä, kun peittopeli oli jälleen unohtunut pukukoppiin. Kauaa kotijoukkueen juhlat ei kuitenkaan kestänyt, sillä ensin OLS:n ykköskenttä namutteli pallon maaliin ja hetken perästä oululaisten ylivoima rankaisi Marjut Mäkelän tyyliin ja siirtyi 1-2 johtoon. Hanna-Mari Uimonen teki ennen erän puoliväliä tilanteeksi jo 1-3 iltapäivän ensimmäisellä maalillaan. Erä kuitenkin sai kavennettua juuri ennen erätaukoa, jonne siis siirryttiin 2-3 lukemissa.

Toinen erä sai jo hieman pingiksen piirteitä kun pallo pomppi ilmassa pelaajalta toiselle eikä oikein kukaan hallinnut palloa. Erä onnistui kuitenkin maalinteossa ja tasasi tilanteen jo kahden minuutin jälkeen. Toisen erän hurlumheistä kertoo myös maalivahtien torjunnat, joita Erän veskarille kertyi yksi ja OLS:n Elisa Leinoselle ei yhtään. OLS pääsi jälleen johtoon kun Hanna-Mari Uimonen venytti pallon maaliin eikä keltaiset tämän jälkeen enää johtoasemasta luopunut.

Kolmannessa erässä Annukka Häkli maalasi kahdesti ja Kristiina Kauppilan tiputti jonkinlaisen apinan selästään onnistuessaan läpiajossa. Vaikka OLS korjasikin voiton suhteellisen suurinumeroisesti, ilahduttavinta oli, että peli näytti jo siltä, mitä kevään ratkaisupeleissä vähintään vaaditaan.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää