Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoKi Hockey Oy:n tavoitteena taloudellisesti terve yhtiö ensi kaudeksi

 

RoKi Hockey Oy:n tavoitteena taloudellisesti terve yhtiö ensi kaudeksi


Saneerausohjelma pyritään saamaan päätökseen etuajassa, yhtiön hallitus vahvistui

Rovaniemen Kiekon edustusjoukkueen toiminnasta vastaava RoKi Hockey Oy pyrkii saamaan käynnissä olevan saneerausohjelmansa päätökseen jo tämän tilikauden aikana, jotta yhtiö olisi terve ensi syksynä, kun joukkue lähtee uuteen kauteen.

"Saneerausohjelma on toteutunut ohjelman mukaan ja velkojien kanssa neuvotellaan tällä hetkellä eri vaihtoehdoista ohjelman päättämiseksi etuajassa. Tarkoituksena on saada saneerausohjelma loppumaan tämän tilikauden aikana, jotta ensi syksynä kauteen lähtiessä yhtiö olisi taloudellisesti terve", Seppo Kukkola, RoKi Hockey Oy:n puheenjohtaja kertoo.

Saneerausohjelma on laadittu kuuden vuoden mittaiseksi ja siitä on nyt toteutettu ensimmäinen vuosi.

Uusia nimiä hallitukseen

RoKin tavoitteena on uusi nousu Mestikseen. Tätä tavoitetta tukemaan yhtiö on saneerausohjelman vauhdittamisen lisäksi vahvistanut hallitustaan ja selkiyttänyt keskeisten toimijoiden rooleja.

RoKi Hockey Oy:n hallituksessa jatkavat Seppo Kukkola pj, Seppo Joona ja Pertti Heikkilä. Uusina jäseninä hallitukseen nousevat Teemu Kallioniemi, Marko Krigsholm, Matti Ilmivalta ja Rovaniemen Kiekko ry:n edustajana Rauno Siekkinen.

Yhtiön toimitusjohtajana viime vuodet toiminut Teemu Kallioniemi jatkaa vielä vt. toimitusjohtajana, mutta keskittyy marraskuun alusta alkaen valmistelemaan projektitehtäviä, joita yhtiössä on käynnistetty tulevalle vuodelle. Joukkueenjohtaja Jani Mikkolan rooli kasvaa entisestään yhtiön hallinnollisella puolella. Hänet on nimetty joukkueen manageriksi, joka saa vastatakseen yhtiön talouden seurannan ja sopimusasiat. Mikkola jatkaa myös joukkueenjohtajana.

Kukkola: Lisäjäätä Lappi Areenalle

Yhtiö uskoo hallitukseen ja hallintoon tehdyillä vahvistuksilla olevan lappilaisen edustuskiekon lippulaivan toimintaan ja kehittämiseen hyvin myönteisiä vaikutuksia.

"Taustavoimien hartioiden leventäminen on ajankohtaista ja järkevää Mestisnousua silmällä pitäen", Seppo Kukkola toteaa.

Kukkolalla on selkeä kanta myös Rovaniemellä vallitsevan jääaikapulan ratkaisemiseksi, jotta jääkiekon tulevaisuus olisi myös olosuhteiden valossa turvattu.

"Lajin kokonaisvaltaisen kehittämisen kannalta Lapissa olisi järkevintä muuttaa Saarenkylän halli muuhun käyttöön, ja käyttää siitä saadut varat Lappi Areenan yhteyteen rakennettavalle lisäjäälle", Kukkola sanoo.

RoKin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Roki Hockey Oy - logo

Roki Hockey - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNeljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta.

Lue lisää
Kolme suomalaista ehdolla CHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi

Kolme suomalaista ehdolla CHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi

CHL-finaali pelataan 9.2. jolloin palkitaan myös turnauksen arvokkain pelaaja.

Lue lisää
Ratkaisevat välieräottelut tiistaina

Ratkaisevat välieräottelut tiistaina

Champions Hockey Leaguen kaksiosaisten välierien toiset osaottelut pelataan tiistaina 19.1.

Lue lisää
Pudotuspelien ensimmäiset osaottelut pelattu

Pudotuspelien ensimmäiset osaottelut pelattu

CHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ensimmäiset osaottelut saatiin päätökseen myöhään tiistaina, kun saksalainen ERC Ingolstadt yllätti kotonaan ruotsalaisen Frölundan 4-2.

Lue lisää