Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

RoKi saa merkittävän vahvistuksen maalivahtiosastolleen, kun kanadalaismaalivahti Aidan Pelino saapuu Rovaniemelle Mestis-kauden 2020-21 kattavalla sopimuksella. Lisäksi RoKi-kasvatti Tommi Ronkainen jatkaa RoKissa niin ikään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

"HIENOA PÄÄSTÄ OSAKSI ROKI-YHTEISÖÄ"

Aidan Pelino on Kanadan Ontariosta lähtöisin oleva maalivahti, joka on pelannut viimeiset neljä kautta Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa Bentley Falcons -joukkueessa ykkösmaalivahtina.

Pelinon, 24, saamiseen Rovaniemelle vaikutti positiivisesti ex-RoKi Rasmus Reijolan reitti NCAA:sta RoKiin ja edelleen Liiga -maalivahdiksi. Toinen Rovaniemelle tuloon osaltaan vaikuttanut tekijä oli RoKin ja Avangard Omskin harjoitusottelut kaksi vuotta sitten. Avangardin valmentajana toiminut Aidanin Mike -setä välitti hänelle tietoa Rovaniemestä paikkakuntana, olosuhteista ja pelin tasosta.

- Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä RoKin joukkueeseen tulevalle kaudelle. En malta odottaa harjoitusleirin ja pelien alkamista, sekä RoKi-kannattajien edessä pelaamista. Hienoa päästä osaksi RoKi-yhteisöä, Pelino fiilistelee.

- Aidan on erittäin tavoitteellinen urheilija, joka tulee Suomeen hakemaan reittiä huippusarjoihin. Vakuutuimme hänen pelaamisestaan ja siitä, että persoonana hän tulee varmasti sopeutumaan hyvin joukkueeseemme ja meidän ympäristöön kokonaisuudessaan. Taustalta löytyy myös kovana meriittinä pelaaminen neljä vuotta ykkösmaalivahtina NCAA:ssa, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

"KOTIKAUPUNGISSA ON MUKAVA OLLA JA PELATA"

RoKi-kasvatti Tommi Ronkainen, 21, aloittaa RoKissa toisen kokonaisen kautensa. Päättyneellä kaudella Ronkainen suoritti varusmiespalveluksen, joten hän pääsee nyt keskittymään täysillä urheiluun.

Ronkainen kirjautti itselleen edeltävällä kaudella kolme pelattua ottelua, sekä päättyneellä kaudella kuusi ottelua hyvällä menestyksellä. Odotusarvona on, että jos ja kun kehitys jatkuu suotuisana, niin Ronkainen tulee ottamaan jälleen tulevalla kaudella hieman enemmän vastuuta.

- Hyvillä mielin jatkan tulevalle kaudelle - kotikaupungissa on mukava olla ja pelata. Täällä on selkeät kuviot treenaamisen ja pelaamisen suhteen, ja miten ottaa seuraavaa steppiä ylöspäin. Henkilökohtaisena tavoitteena on taas saada isompi ruutu pelaavassa kokoonpanossa ja mahdollisimman paljon pelejä. Joukkueena odotan tasaisempaa kautta, kuin viime kausi, sekä menestystä, Tommi Ronkainen kertoo tunnelmistaan.

- Tommi on pelannut hyvin ne pelit mitä on pelannut ja odotusarvona on, että hän ottaa tulevalla kaudella jälleen enemmän peliminuutteja jos ja kun kehitys jatkuu suotuisana. Tommissa on potentiaalia olla meidän ykkösmaalivahti tulevaisuudessa ja tie on auki isompiinkin sarjoihin. Tuleva kausi on jälleen tärkeä steppi Tommille - mielenkiinnolla odotan hänen otteitaan, Immonen sanoo.

Lähde: rokihockey.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Roki Hockey Oy - logo

Roki Hockey - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Rokin puolustus vahvistuu Henri Joki-Erkkilän ja Eetu Pylkkäsen liittyessä joukkueeseen. Molempien sopimuksen kattavat Mestis -kauden 2020-21.

Lue lisää
RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKi on kiinnittänyt maalivahtivalmentajaksi Joni Myllykosken. Myllykoski, 36, tulee jatkamaan Kimmo Mäen hyvää työtä sekä edustusjoukkueen, että seuran maalivahtipolun parissa.

Lue lisää
RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKin pitkäaikaiset luottohyökkääjät Olli-Matti ja Antti Järvelä jatkavat Rovaniemellä Mestis -kauden 2020-21 kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta.

Lue lisää