Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Rokin puolustus vahvistuu Henri Joki-Erkkilän ja Eetu Pylkkäsen liittyessä joukkueeseen. Molempien sopimuksen kattavat Mestis -kauden 2020-21.

RoKin monivuotinen kapteeni Henri Joki-Erkkilä palaa RoKin kokoonpanoon, vietettyään kauden 2019-20 Japanissa Nikko Icebucksin riveissä. Idän kiekkokaukaloissa Joki-Erkkilä, 33, onnistui hienosti voittaen Aasian Liigan puolustajien pistepörssin tehden 25 tehopistettä 36 ottelussa. Jo kymmenenä kautena RoKin paidassa vahvasti esiintynyt Joki-Erkkilä on erittäin arvokas lisäys RoKin joukkueeseen niin jäällä, kuin pukukopissakin.

- Mietin pitkään Japanin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ja ylipäätään sitä, että mitä voisi vielä saada pelaamisesta ja myös siten, että olisi vielä riittävästi myös annettavaa. Lopulta tuli sellainen olo, että haluan palata. Joukkueesta vaikuttaa tulevan hyvä ja kun todellinen tavoite on menestyä, niin se oli tärkeä tekijä päätöksessä palata. On mukava palata kotiin, Joki-Erkkilä sanoo.

- "Öffen" paluu oli kyllä mieluinen juttu RoKille ja koko kaupungille. Hänen pelillinen panos joukkueelle tulee olemaan iso, jonka kaikki tietävätkin. Monipuolinen, huippukuntoinen, todellinen urheilijatyyppi ja ennen kaikkea jään ulkopuolista roolia joukkueessa ei voi rahassa mitata. Hyvällä huumorilla höystettynä pitää joukkueen tiukasti näpeissä ja sisäisen kurin kohdillaan. Todella iso apu valmennukselle, päävalmentaja Santeri Immonen luonnehtii.

”VAHVA, FYYSINEN JA KOVA RIGHTIN PAKKI, JOLLA ON TODELLA PAINAVA LAUKAUS”

Kokkolan Hermestä kaudella 2019-20 edustanut, 22-vuotias puolustaja Eetu Pylkkänen siirtyy RoKin riveihin. Espoosta lähtöisin oleva puolustaja pelasi haastavan kauden Hermeksen kokoonpanossa kuluneella kaudella. Hän hakee RoKista uutta nostetta uralleen.

Pylkkänen saapui Rovaniemelle motivaatiota puhkuen, ja hänellä on kova halu näyttää Lappi areenan yleisölle mistä mies on tehty.

- Saavun erittäin hyvillä fiiliksillä Rovaniemelle! Kaupungista ja joukkueesta olen kuullut pelkkää hyvää, joten päätös oli helppo. Takana on laadukas kesä ja halu pelata on kova vaikean viime kauden jälkeen. Tavoitteet ovat korkeat itsellä, sekä joukkueella - nähdään hallilla, Pylkkänen sanoo.

- Eetusta paistaa näyttämisen halu hankalan viime kauden jälkeen. Vahva, fyysinen, kova rightin pakki, jolla on todella painava laukaus. Uskon, että tulee olemaan iso apu alakertaan monipuolisessa roolissa, Immonen sanoo.

Lähde: rokihockey.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Roki Hockey Oy - logo

Roki Hockey - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Joonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Hyökkääjä Joonas Alanteen pelaajasopimus on purettu. Alanne oli oikeutettu purkamaan pelaajasopimuksen lomautuksesta johtuen.

Lue lisää
Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

RoKi saa tärkeän vahvistuksen perjantaina alkavaan Mestis-kauteen ja kotiyleisö erittäin mielenkiintoisen pelaajan seurattavaksi. Hyökkääjä Joonas Alanne on solminut kasvattiseuransa kanssa Mestis-kauden 2020-21 kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

RoKi on tehnyt pelikauden 2020-21 kattavat sopimukset yhdysvaltalaisen hyökkääjän Dixon Bowenin ja koeajan kautta sopimuksen lunastaneen puolustaja Valtteri Meisaaren kanssa.

Lue lisää
RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKi on kiinnittänyt maalivahtivalmentajaksi Joni Myllykosken. Myllykoski, 36, tulee jatkamaan Kimmo Mäen hyvää työtä sekä edustusjoukkueen, että seuran maalivahtipolun parissa.

Lue lisää
RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKin pitkäaikaiset luottohyökkääjät Olli-Matti ja Antti Järvelä jatkavat Rovaniemellä Mestis -kauden 2020-21 kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

RoKi saa merkittävän vahvistuksen maalivahtiosastolleen, kun kanadalaismaalivahti Aidan Pelino saapuu Rovaniemelle Mestis-kauden 2020-21 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää