Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

RoKi on tehnyt pelikauden 2020-21 kattavat sopimukset yhdysvaltalaisen hyökkääjän Dixon Bowenin ja koeajan kautta sopimuksen lunastaneen puolustaja Valtteri Meisaaren kanssa.

"VARMASTI MIELENKIINTOINEN SEURATTAVA KATSOJILLE"

Minnesotan East Grand Forksista kotoisin oleva Bowen, 24, on pelannut viimeiset neljä kautta Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa North-Dakota Fighting Hawks -joukkueessa. North-Dakotan yliopistojoukkue on NCAA:n kärkijoukkueita, jossa Bowen on neljän viime kauden aikana kamppaillut peliajasta lukuisten nykyisten ja tulevien NHL-tähtien kanssa. Bowen teki päättyneellä kaudella 10 tehopistettä 33 ottelussa.

- Haluan kiittää North-Dakotan valmentajia, jotka antoivat minulle eväät ammattilaisuralle, ja lisäksi RoKia mahdollisuudesta tulla Rovaniemelle auttamaan Mestis -mestaruuden voittamisessa. Odotan innolla kokemusta tulevasta kaudesta Rovaniemellä ja Mestiksessä, sekä hienon kotiyleisön edessä pelaamista, Bowen sanoo.

- Dixon on todella nopea ja hyvän rannelaukauksen omaava hyökkääjä, joka pelasi erittäin kovassa yliopistojoukkueessa puolustavassa roolissa nykyisten ja tulevien NHL -pelaajien taustalla. Uskon hänen pystyvän ottamaan isoa ja monipuolista roolia Mestiksessä huippuominaisuuksiensa avulla. Keskustelujen perusteella hän on todella motivoitunut, ja on pelaajana varmasti mielenkiintoinen seurattava katsojille, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen miestiskelee.

Bowen on saapunut viikko sitten Rovaniemelle ja hän liittyy joukkueen mukaan karanteenijakson päätyttyä.

"RÄVÄKKÄ, FYYSISESTÄ PELISTÄ TYKKÄÄVÄ PAKKI"

Oulun Kärppien kasvatti Valtteri Meisaari liittyy RoKin vahvuuteen koeajan kautta lunastamallaan sopimuksella. Kaksi edellistä kautta Meisaari pelasi Itävaltalaisen Red Bull Salzburgin organisaation Alps Hockey League -joukkueessa. Meisaari teki viime kaudella 19 tehopistettä 41 ottelussa.

- Hyvällä fiiliksellä tulen RoKiin ja Rovaniemelle. Joukkueeseen oli tosi helppo tulla sisään ja jätkät ottivat hyvin vastaan. Treeneissä olemme menneet kovaa ja meininki on ollut hyvä. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, mikä on varmasti hyvä asia jokapäiväisen tekemisen ja kilpailun kannalta. Uskon, että kaksi edellistä kautta Itävallassa Red Bull Salzburgissa olivat kehittävät ja opettavaiset. Tuntuu, että nyt olen valmis ottamaan seuraavan stepin urallani ja uskon, että RoKi ja Rovaniemi on siihen loistava paikka. Innoissani odotan, että tosipelit alkavat ja päästään vääntämään Kirnussa, Meisaari ennakoi.

- Valtteri on värikäs kaveri. Hän on räväkkä, fyysisestä pelistä tykkäävä pakki, jonka ykkössyöttö lähtee napakasti. Hän tuo leveyttä meidän alakertaan ja kovuutta maalin eteen. Alivoimapelaajana hänelle on myös roolia tarjolla, Immonen sanoo.

Lähde: rokihockey.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Roki Hockey Oy - logo

Roki Hockey - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Joonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Hyökkääjä Joonas Alanteen pelaajasopimus on purettu. Alanne oli oikeutettu purkamaan pelaajasopimuksen lomautuksesta johtuen.

Lue lisää
Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

RoKi saa tärkeän vahvistuksen perjantaina alkavaan Mestis-kauteen ja kotiyleisö erittäin mielenkiintoisen pelaajan seurattavaksi. Hyökkääjä Joonas Alanne on solminut kasvattiseuransa kanssa Mestis-kauden 2020-21 kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Rokin puolustus vahvistuu Henri Joki-Erkkilän ja Eetu Pylkkäsen liittyessä joukkueeseen. Molempien sopimuksen kattavat Mestis -kauden 2020-21.

Lue lisää
RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKi on kiinnittänyt maalivahtivalmentajaksi Joni Myllykosken. Myllykoski, 36, tulee jatkamaan Kimmo Mäen hyvää työtä sekä edustusjoukkueen, että seuran maalivahtipolun parissa.

Lue lisää
RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKin pitkäaikaiset luottohyökkääjät Olli-Matti ja Antti Järvelä jatkavat Rovaniemellä Mestis -kauden 2020-21 kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

RoKi saa merkittävän vahvistuksen maalivahtiosastolleen, kun kanadalaismaalivahti Aidan Pelino saapuu Rovaniemelle Mestis-kauden 2020-21 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää