Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojansin jenkit varmistuivat

 
Trojansin jenkit varmistuivat

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaavan Turku Trojansin amerikkalaisvahvistukset kaudella 2011 ovat  varmistuneet. Joukkueen vahvuuteen liittyvät laitahyökkääjänä ja puolustuksen takakentällä pelaava Carlos Everett,  tukimies Earl Everett sekä linjamies Jon Akemon.

Jo aiemmin julkistetuista vahvistuksista linjamies Mike Lucian sai kevään kuluessa sopimuksen AFL-sisäjenkkifutisliigasta ja käytti Trojans-sopimuk-sessaan olleen option.  Tämä mahdollisuus oli alusta alkaen tiedossa, joten korvaaja Lucianille oli jo valmiina. Hän  on Anderson Universityssä puolustuksen linjamiehenä sekä longsnapperina pelannut 25-vuotias  Jon Akemon. Akemonin tähtäin on NFL:ssä ja Trojans on onnekas saadessaan riveihinsä pelaajan, jolla on korkeat tavoitteet sekä halu sitoutua kovaan työntekoon.

WR/DB Carlos Everett julkistettiin jo aiemmin, mutta uusin lisäys Trojansin kokoonpanoon on hänen veljensä Earl Everett 26, joka on luonut jalkapallouransa ylimmällä yliopistosarjatasolla pelaavassa Florida Gatorsissa. Hänen pelipaikkansa on tukimies, mutta monipuolisena, vahvana  ja nopeana pelaajana hän pystyy toimimaan muillakin tonteilla. Earl Everett on tällä hetkellä free agent -statuksella, mutta hänellä on ollut sopimus sekä Cincinnati Bengalsin että Atlanta Falconsin kanssa. Molemmilla kerroilla loukkaantumiset katkaisivat NFL-uran harjoitusleirivaiheessa.

Trojansin päävalmentaja Pauli Ojanen on vahvistuksiinsa erittäin tyytyväinen. Hän uskoo korkean profiilin pelaajien tuovan nuoreen joukkueeseen itseluottamusta sekä lisäävän harjoittelumotivaatiota. “Näille pelaajille peli on kaikki kaikessa ja he varmasti näyttävät muillekin, mitä tarkoittaa, kun päälle puetaan samanväriset paidat ja mennään yhdessä kentälle” Ojanen summaa. Kaikki vahvistukset osallistuvat myös pelipaikkojensa valmentamiseen.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää