Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sea City Storm hakee vielä avausvoittoa

 
Sea City Storm hakee vielä avausvoittoa

Ennakko-odotuksiin nähden kautensa huimasti alakanttiin aloittanut Rauma Sea City Storm matkustaa maanantaina Turkuun ja yrittää hakea avauspisteitään Trojansilta. Trojans taas jatkaa taisteluaan pudotuspelipaikasta onnistuttuaan pitämään playoff-toiveet hengissä viime lauantain voitolla sarjakakkonen Helsinki Roostersista.

Trojans teki lauantaina aikamoisen taikatempun ottamalla pisteet puolikuntoisella joukkueella selkeästi ennakkoon vahvemmalta Roostersilta. Voitto oli pitkälti pelinrakentaja Ryan Mitchin uurastuksen ansiota, sillä mies oli tilastoykkönen sekä juosten edetyissä jaardeissa, että taklauksissa. Siinä sivussa hän heitti 12 onnistunutta heittoa 17 yrityksestä ja olisi varmaan ottanut ne itse kiinnikin, mikäli se vain olisi fysiikan lakien pohjalta mahdollista.

 

Maanataina tilanne on Trojansin kannalta oleellisesti parempi, sillä kuluvan viikon aikana joukkueeseen on saatu taas toinenkin amerikkalaisvahvistus, Malaki Lesa. Lesa on samantyylinen pelaaja kuin kuukausi sitten loukkaantunut WR/DB Johnell Wyatte eli monipuolinen “jokapaikanhöylä”. Takavuosien ECG-pelinrakentaja Brett Salisbury hehkutti kovasti Malaki Lesan lahjoja ja maanantaina mies nähdään ensi kerran tositoimissa Vaahteraliigassa. 

Rauma Sea City Stormin alkukausi oli totaalinen katastrofi, kun sen suhteuttaa panostukseen ja etukäteismainostukseen. Useilla ulkomaalaisvahvistuksilla sekä nimekkäimmällä Suomessa pelaavalla kotimaisella pelaajalla, Klaus Alisella, vahvistettu joukkue on ottanut tililleen pelkkiä tappioita. Heinäkuun aikana Raumalla tehostettiin toimintaa, vaihdettiin valmentajaa ja muutamia pelaajia, joten suunta on selvästi ylöspäin. Riittääkö se niin ikään piristyneen Trojansin lyömiseen nähdään maanantaina Turun Urheilupuiston yläkentällä kello 18.30 alkaen.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää