Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans kiittää kaudesta 2007

 
Trojans kiittää kaudesta 2007

Trojansin kausi Vaahteraliigassa päättyi tänä vuonna runkosarjaan ja joukkue sijoittui lopulta kuudenneksi. Kymmenestä ottelusta Trojans voitti neljä ja eroa viimeiseen välieräpaikkaan oli neljä pistettä. Suoritusta voidaan pitää kohtuullisena, kun otetaan huomioon joukkuetta kohdanneet lukuisat loukkaantumiset, jotka kaiken lisäksi kohdistuivat Trojansin avainpelaajiin.

Vaahteraliiga oli tänä vuonna erittäin tasainen ja Trojansinkin otteluista yhtä lukuun ottamatta kaikki ratkesivat keskimäärin noin 10 pisteen erolla. Välieräpaikkakin oli Trojansin haarukassa vielä kauden viimeistä edellisessä ottelussa. Välierissäkin ottelut ratkesivat yhden ja kahden maalin erolla eli amerikkalaisen jalkapallon kärki Suomessa on leventynyt aikaisemmista kausista, mitä voidaan pitää erinomaisena asiana lajille.

Kauden huipennus, Vaahteraliigan loppuottelu, pelataan tulevana lauantaina Helsingissä Finnair Stadiumilla. Finaaliin selviytyivät Porvoon Butchers ja Seinäjoki Crocodiles, jotka runkosarjassakin päätyivät tasapisteisiin. Ottelu nähdään televisiosta Urheilukanavalta suorana lähetyksenä kello 18.15 alkaen.

Johnell Wyatte jatkaa Turussa

Trojansilla on aina ollut onnea ja taitoa löytää erinomaiset ulkomaalaispelaajat, niin tänäkin vuonna. Pelinrakentaja Ryan Mitch esitti vakuuttavia otteita ja laitahyökkääjäksi hankittu, mutta myös monilla muilla pelipaikoilla loistanut Johnell Wyatte oli yksi liigan kirkkaimmista tähdistä loukkaantumiseensa asti.

Loukkaantuneen Wyatten korvaajaksi kesken kauden hankittu Malaki Lesa vaikutti hänkin erinomaiselta pelaajalta, mutta heti ensimmäisessä ottelussa saatu takareisivamma ja seuraavassa ottelussa polven sivusiteen vaurioituminen katkaisivat hänen kautensa Trojansissa alkuunsa. Amerikkalaisten pelaajien lisäksi Trojansia vahvisti englantilainen Xavier André, joka pääsi hyvin sisälle joukkueeseen ja esitti kauden loppua kohden yhä parempia otteita.

Johnell Wyatten kanssa on jo solmittu sopimus seuraavasta kaudesta, mikä helpottaa huomattavasti valmistautumista ensi vuoteen. Trojansilla on hyvä maine ja tulijoita Turkuun on runsaasti, joten sopivien pelaajien löytyminen Johnellin rinnalle ei pitäisi tuottaa vaikeuksia.

Turku Trojans tiedotteeesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää