Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojansilla edessä kauden viimeinen kotiottelu

 
Trojansilla edessä kauden viimeinen kotiottelu

Trojans saa kauden viimeisessä kotiottelussa maanantaina 25.8. ankarasti viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevan Helsinki Wolverinesin. Turkulaisjoukkue menetti omat mahdollisuutensa pudotuspeleihin kärsittyään kirvelevän tappion viime lauantaina hallitsevalle mestarille, Porvoon Butchersille. Trojans pystyi taistelemaan aina kolmannelle neljännekselle asti, mutta sitten Butchers riuhtaisi eron tavoittamattoman suuruiseksi.

Viimeisessä kahdessa ottelussa Trojansilla on siis enää puolustettavanaan maineensa ja kunniansa. Sen se varmasti tekeekin, sillä kausi on kuitenkin mukavampi päättää taistellen kuin puolivaloilla pelaten. Erityiseksi syyksi panna kaikki likoon on Urheilupuiston yläkentän erinomainen yleisö, joka on pitkin kuluvaa kautta saapunut uskollisesti ja runsaslukuisena kannustamaan kotijoukkuetta. Trojansin saldo kotiotteluista tähän mennessä onkin ollut voitollinen, sillä viidestä pelatusta kamppailusta se on voittanut kolme.

Maanantain kamppailu poikkeaa rajusti ainakin neljästä edellisestä kotiottelusta. Siinä missä Crocodiles, Butchers, Roosters ja Jaguaarit laittoivat palloa ilmakehään oikein urakalla, nojautuu Wolverines voimakkaasti juoksupeliin. Syykin on selvä, sillä keskushyökkääjän ja laitahyökkääjän pelipaikoilla uurastava Stephen Stokes on todellinen juoksukone, joka johtaa sekä etenemis- että maalintekotilastoja kirkkaasti.

Trojansin kannalta avainasemassa onkin tämän vauhtikoneen pysäyttäminen heti alkuunsa, sillä helsinkiläisten heittopelissä ei ole hurraamista. Turkulaispuolustus on liigan toiseksi kovin, joten suunnitelmalla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Samalla Trojansin hyökkäyksen on kuitenkin saatava oma dieselinsä hyrräämään, jotta tulostaulun lamput kotijoukkueen maalisarakkeessa vilkkuisivat iloisesti.

Trojans-Wolverines Turun Urheilupuiston yläkentällä maanantaina 25.8. klo 18.30 alkaen.

Turku Trojans tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää