Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojansin ja TPS:n junioriyhteistyö

 
Trojansin ja TPS:n junioriyhteistyö

Amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura Turku Trojans ja HC TPS aloittavat yhteistyön tarjoamalla TPS:n jääkiekkojunioreille uuden kesäharjoittelumuodon – jenkkifutiksen.

Trojans järjestää yhdessä Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton kanssa TPS:n C-junioreille tarvittavat varusteet ja sekä pelipaikan Trojansin juniorijoukkueessa. TPS:n ja Trojansin juniorivalmentajat ovat sopineet yhteistyön pelisäännöistä ja käytännön järjestelyistä.

Trojansin manageri Kim Grönlund on yhteistyöstä innoissaan. “Olemme keskustelleet yhteistyöstä TPS:n C-juniorien valmentajan Pasi Siikin kanssa jo muutamana syksynä ja nyt asia vihdoin toteutuu” toteaa Grönlund ja jatkaa, että 17 motivoituneen ja urheilullisen pelaajan saaminen kerralla joukkueeseen on samalla kertaa upea mahdollisuus että iso haaste Trojansin kokoiselle organisaatiolle. “Valmennukselle se tietää lisää töitä, sillä harjoitteista pitää suunnitella tarpeeksi monipuolisia ja molempia osapuolia tyydyttäviä” ennakoi Grönlund.

Trojansin junioripäällikkö Pasi Sillgren arvioi ensimmäisten harjoitusten pohjalta, että TPS:n junioreissa on paljon potentiaalia. "Pelaajamäärän kasvaessa harjoittelusta tulee laadukkaampaa ja myös henkinen kilpailu pelipaikoilla kasvaa" , ounasteli Sillgren tyytyväisenä.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää