Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turpaan tuli että tukka lähti

 
Turpaan tuli että tukka lähti


Vuoden 2009 Trojans saa kyseenalaisen kunnian koko seuran historian suurimmasta selkäsaunasta, kun Porvoon Butchers nimensä mukaisesti teurasti turkulaiset masentavin luvuin 90-0 (55-0). Osa kunniasta tosin lankeaa liitolle, joka siirtämällä Trojansin ja Jaguaarien rästiottelun keskelle viikkoa rakensi turkulaisille lajin luonteelle sopimattoman esteradan kolmella ottelulla 7 päivän sisään.

Butchersin ja Trojansin ottelusta ei ole muuta kirjoitettavaa, kuin että kentällä pelasi vain yksi joukkue. Kolmella ensmmäisellä neljänneksellä Butchers teki jokaisella hyökkäysvuorollaan maalin. Neljä kertaa porvoolaiset tekivät maalin hyökkäysvuoronsa ensimmäisessä pelissä ja kerran tarvittiin sentään kaksi yritystä. Trojans eteni juosten koko ottelussa 15 jaardia ja heittäenkin vain 106, kokonaisjaardien ollessa 121. Porvoon kokonaisjaardimäärä oli tähtitieteelliset 644.

On täysin selvä, että tällaiset ottelut eivät palvele lajin etua lainkaan. Kun sarjajohtajaa vastaan laitetaan kolmannen pelinsä viikossa pelannut loukkaantumisten jo heikentämä joukkue, on jälki rumaa. Jälkikäteen voikin hyvällä syyllä kyseenalaistaa päätöksen siirtää Trojansin ja Jaguaarien pelaamatta jäänyt toisen kierroksen ottelu keskellä ottelusumaa, kun edellisenä viikonloppuna olisi ollut tyhjä paikka.

Sanomattakin on selvää, että Trojansin tilanne on nyt hankala. Sarjan puoliväli on vasta ohitettu ja mahdollisuudet mitalipeleihin ovat jo menneet. Nyt kysytään joukkueelta luonnetta, jotta se suoriutuisi kunnialla loppukaudesta semminkin, kun suurin osa kotipeleistä on vasta edessä.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää