Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans juniorityöllä taisteluun syrjäytymistä vastaan

 
Trojans juniorityöllä taisteluun syrjäytymistä vastaan

Amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura Turku Trojans on palkannut 1.11.2009 alkaen Rasmus Kevinin  nuoriso- ja juniorijoukkueiden toiminnan kehityspäälliköksi (youth development director/manager).

Trojans panostaa voimakkaasti nuoriso- ja juniorijoukkueisiin sekä uusien juniorien rekrytointiin. Tarkoituksena on paitsi saada lajin pariin uusia pelaajia myös kehittää nykyisten juniorien valmennusta entistä laadukkaammaksi sekä kouluttaa lisää juniorivalmentajia.

"Säästökuureista johtuen lasten ja nuorten toimintaan varatut määrärahat ovat tiukoilla joka kaupungissa ja kunnassa” toteaa Turku Trojansin manageri Kim Grönlund. Hänen mukaansa Trojans pyrkii kohtaamaan nuoria kouluvierailujen ja tapahtumallisten esittelyiden yhteydessä ja tarjoamaan hauskan ja uudenlaisen liikuntamahdollisuuden.

“Haluamme tarjota nuorille uuden ja helpon tavan lähteä mukaan jenkkifutiksen hienoon maailmaan ja samalla auttaa myös syrjäytymisvaarassa olevia nuoria takaisin ‘paremman elämän’ polulle” kiteyttää Grönlund Trojansin satsauksen keskeisen tavoitteen.
 
Tuleva kehityspäällikkö Rasmus Kevin tarttuu tehtäväänsä erittäin motivoituneena. “Mahdollisuuksia Trojansin junioritoiminnan kehittämiseen on rajattomasti” maalailee Kevin ja jatkaa, että valmentajilta ja johtokunnalta on tullut paljon ideoita, joita nyt voidaan alkaa toteuttaa.

Trojansin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku Trojans - logo

Trojans - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Saksan mestari Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan

Maajoukkuemies Tommi Pinta palaa Vaahteraliigaan. Edelliset kaksi kautta Saksassa pelannut sisempi laitahyökkääjä on tehnyt sopimuksen viime kauden hopeajoukkueen, turkulaisen Anders Trojansin kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Vaahteraliigan ykköstykki Crawford Trojansiin

Syksyn varmasti kovin siirtouutinen on viime kaudella Vaahteraliigassa eniten jaardeja ja pisteitä keränneen keskushyökkääjä Jocques Crawfordin siirtyminen Seinäjoki Crocodilesista Turkuun ja Trojansiin.

Lue lisää
Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin linjaan kokoa ja kokemusta

Trojansin hyökkäyksen linja saa odotetun paluumuuttajan, kun Kamran Osman palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Sami Toivonen vahvistamaan Trojansia

Komearaaminen maajoukkuetukimies Sami Toivonen tekee kaudella 2014 paluun Trojansin pelipaitaan kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää