Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallomiehet oikealla tiellä

 
Lentopallomiehet oikealla tiellä

Maailmanliiga käynnistyy Suomen osalta lauantaina Portugalissa

Miesten lentopallomaajoukkueen argentiinalainen päävalmentaja Daniel Castellani myöntää olevansa kaikkea muuta kuin tyyni maailmanliigan aattona. Vaikka ulospäin ei minkäänlaisia hermostuneisuuden merkkejä olekkaan näkyvissä, Castellani toteaa edessä olevan lauantaina sekä sunnuntaina kovan haasteen.

- Portugali-ottelut vieraskentällä on meille erinomainen aloitus. Joukkueiden taso on ennakkoon aika samanlainen, mutta mitään suurta  yllätystä ei ole kotijoukkueen osalta odotettavissa, Castellani toteaa Suomen perjantaisten aamuharjoitusten jälkeen Portugalin Povoa de Varzimissa.

Käheä-ääninen päävalmentaja on taktisissa päälinjauksissaan selkeillä vesillä.

- Aiomme laittaa painetta Portugalin vastaanottoon ja hyökkäyksen rakenteluun taktisella hyppyleijasyötöllä. Vaihtelemme syötön paikkaa sekä voimaa ja rakennamme torjuntaa sen mukaisesti.

Castellani myöntää jo nyt, että vasta maanantaina joukkueeseen liittynyt Eemi Tervaportti aloittaa passarina. Muuten Suomen aloitus on erittäin todennäköisesti Kiina-otteluista tuttu.

- Henkilökohtaisella tasolla joukkue on parantanut koko ajan, erityisesti viimeisen viikon aikana. Laatu paranee koko ajan näin myös joukkueena, Castellani mietiskelee.

Portugalin peli on argentiinalaisvalmentajan mukaan samanlaista kuin viime kaudella, jolloin joukkue voitti Euroopan liigan sekä selviytyi suoraan lohkovoittajana karsinnoista EM-kisoihin syksyksi.

- Joukkue pelaa nopeaa peliä ja heillä on hyviä teknisiä hyökkääjiä. Kovastikaan joukkueessa ei ole voimalyöjiä, Castellani analysoi.

Suomi kohtaa Portugalin Povoa de Varzimissa lauantaina ja sunnuntaina kello 18 Suomen aikaa. URHOtv näyttää ottelut suorina lähtyksinä ja maksuttomina uusintoina keskiviikkona 1.6. klo 18 ja 21.

Maailmanliigan B-lohkon toisessa otteluparissa kohtaavat avausviikonloppuna Argentiina ja Serbia Etelä-Amerikassa.

Lentopalloliiton (Toni Flink) tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle