Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomas Huhtanen Jokipoikiin

 

Tuomas Huhtanen Jokipoikiin


Yli 300 SM-liigaottelua Ässien, Lukon ja HIFK:n riveissä pelannut laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen on liittynyt Jokipoikien hyökkäyskalustoon.

Kuluvan syksyn ilman sopimusta ollut laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen, 25, vahvistaa Jokipoikia alustavasti joulutaukoon asti kestävällä sopimuksella. Huhtanen on pelannut urallaan 280 SM-liigan runkosarjaottelua tehoin 28+32=60. Pudotuspeliotteluita hän on pelannut 21 tehoin 1+3=4. Palkintokaapissa on SM-hopeamitali keväältä 2006. Viime kaudella Porin Ässien kasvatti pelasi Rauman Lukossa ja Helsingin IFK:ssa, jonne hän siirtyi tammikuussa. Liigakausi sisälsi yhteensä 50 ottelua, joissa Huhtanen teki tehot 5+9=14.

- Pyrin tuomaan joukkueeseen suoraviivaisuutta, röyhkeyttä ja kokemusta, vaikka ei tuota ikää nyt vielä hirveästi mittarissa olekaan, kertoili Huhtanen Jokipoikien tiedotustilaisuudessa.

Mestiksessä Huhtanen on pelannut aikaisemmin yhden ottelun Suomen U20-maajoukkueen mukana kaudella 2006-2007. Tuona kautena hän pelasi myös 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa, joissa kuudessa ottelussa tilille kertyi yksi syöttöpiste. SM-liigassa tuloksekkain kausi oli 2009-2010, jolloin Ässissä syntyi tehot 10+6=16.

- Meillä on joukkueessa paljon valmiita kaksikkoja kuten Roope Ranta  - Juuso Rajala. Tuomas voisi olla hyvä palanen heidän ketjussaan. Huomenna Peliittoja vastaan hän pelaa kuitenkin yhdessä Juuso Kaijomaan ja Ilmari Pitkäsen kanssa, tuumi Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski.

Joukkueen ykkössentteri Juuso Rajala on ollut koko alkukauden sivussa rasitustilan vuoksi. Hän pääsee aloittamaan täysipainoisen harjoittelun keskiviikkona ja peleihin hän pääsee todennäköisesti maaottelutauon jälkeen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Joensuun Jokipojat - logo

Jokipojat - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TuomasHuhtanen

Tuomas Huhtanen

16.3.1987 Noormarkku
Tiedot


Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu kahdella merkittävällä pelaajalla, kun Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg liittyvät joukkueeseen loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Janne Tavi Kiekko-Poikiin

Liigassa peräti 577 runkosarjaottelua pelannut Janne Tavi, 31, siirtyy Kiekko-Poikiin. Tavi saapuu paikkaamaan Oula Uskin ja Mika Koiviston jättämää aukkoa joensuulaisten hyökkäyksessä. Molemmat ovat toistaiseksi sivussa pienten vammojen vuoksi.

Lue lisää
Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Kalle Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on valittu Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi.

Lue lisää
Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Lehikoinen, Räsänen, Uski, Joki ja Kupiainen Joensuun Kiekko-Poikiin

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustajien Esa Lehikoisen, Ville Räsänen, Wiljami Kupiaisen ja Nico Joen sekä keskushyökkääjä Oula Uskin kanssa.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat kiinnitti viisi pelaajaa

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Leevi Nikkinen, kotiin palaava puolustaja Santeri Koponen ja hyökkääjät Jussi Tammela, Valtteri Lipiäinen ja Olli Korhonen.

Lue lisää
Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Joensuun Kiekko-Poikien runko muodostuu

Ensi kaudella Pohjois-Karjalan kiekkoylpeyden riveissä nähdään maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

Lue lisää