Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eero Remeksen kilpailukausi käynnistyy Espanjassa

 

Eero Remeksen kilpailukausi käynnistyy Espanjassa


Enduromoottoripyöräilyn MM-sarjan E1-luokassa kilpailevan järvenpääläisen Eero Remeksen, 26, valmistautuminen tulevaan kilpailukauteen käy kuumimmillaan. Viikonloppuna hän osallistuu monien muiden MM-sarjaa kiertävien ajajien kanssa Espanjan mestaruussarjan avausosakilpailuun Vinaroksessa, Barcelonan ja Valencian välimaastossa.

Viime kaudella MM-hopealle ajanut Remes on harjoitellut viimeiset viikot Espanjassa.

- Olosuhteet ovat olleet kuivat, joten liukasta ja pölyä on riittänyt, kuvaili Eero olosuhteita.

Järvenpääläinen jatkaa KTM-tehdastallin ainoana suomalaiskuljettajana myös tulevalla kaudella.

- Pyörässä ei tälle kaudelle ole paljoakaan uutta, joten siihen ei niinkään ole tarvinnut keskittyä. Ajotuntumaa on pyritty hakemaan.

Enduromoottoripyöräilyn MM-sarja käynnistyy kolmen viikon kuluttua Chilen Talcassa. Tuikitärkeää kilpailutuntumaa on tarkoitus hakea Espanjan mestaruussarjan avausosakilpailusta.

- Rauhakseen otetaan, ei lähdetä revittelemään, linjaa Remes.

Samaan osakilpailuun osallistuu suomalaisista MM-sarjan ajajista myös Juha Salminen, Matti Seistola ja Marko Tarkkala. Lisäksi mukana on tukku kovia ulkomaalaisia kilpakumppaneita.

Remeksen uusi tallikaveri, E2-luokan vuoden 2011 maailmanmestari Ranskan Antoine Meo ei sen sijaan näyttäydy espanjalaisyleisölle.

- Hirveästi ei vielä ole oltu hänen kanssaan tekemisissä. Meolla on omat kuviot, hän treenaa Ranskassa. Mutta varmasti on hyvä kirittäjä kauden osakilpailuissa, kuittaa Remes.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle