Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme NHL-pelaajaa taistelemaan MM-pelipaikoista

 

Kolme NHL-pelaajaa taistelemaan MM-pelipaikoista


Carolina Hurricanesin Jussi Jokinen, Montreal Canadiensin Petteri Nokelainen ja Edmonton Oilersin Lennart Petrell liittyvät Leijonien MM-leiritykseen.

NHL:ssä pelaava kolmikko liittyy Leijonien harjoitusvahvuuteen ensi viikolla ja antavat näyttöjä Valko-Venäjää vastaan Euro Hockey Challenge –otteluissa 20.4. Raumalla ja 21.4. Tampereella.

29-vuotias Jussi Jokinen pelasi tällä kaudella 79 ottelua NHL:n runkosarjan aikana ja teki niissä yhteensä 12 maalia ja antoi 34 maaliin johtanutta syöttöä.

Viime kevään maailmanmestari Petteri Nokelainen pelasi puolestaan viisi ottelua Phoenix Coyotesin riveissä ja 51 Montreal Canadiensin paidassa. Imatralainen teki näissä otteluissa yhteensä kolme maalia ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Tällä kaudella NHL-debyyttinsä tehnyt viime kauden SM-liigamestari Lennart Petrell murtautui Edmonton Oilersin kokoonpanoon vahvan harjoitusleirin jälkeen ja teki 60 pelaamassaan ottelussa yhdeksän pistettä(4+5).
 
Leijonat kohtaavat tällä viikolla Norjan kahdesti. Ottelut pelataan torstaina 12.4. Rovaniemellä ja Vaasassa perjantaina 13.4.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle