Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Australialainen Eliza Karley Hynes OrPoon

 

Australialainen Eliza Karley Hynes OrPoon


Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue ja australialainen Eliza Karley Hynes ovat tehneet kauden mittaisen sopimuksen.

Karley Hynes on ensimmäinen maansa edustaja Suomen naisten Mestaruusliigassa.  Hän on pelannut lentopalloa 13-vuotiaasta, ollut maansa nuorten maajoukkueissa kolmella ikätasolla ja pelannut yhden kauden Australian pääsarjassa.  Eliza on opiskellut Australian Urheiluakatemiassa.   Nyt hänellä on takana kolmen vuoden beach-tausta sekä hän on myös ollut  Australian naisten maajoukkueen mukana Aasian lohkossa.

- Tavoitteeni on päästä pelaamaan lentopalloa Aasian liigaan.  Etsin vahvaa joukkuetta ja tasokasta sarjaa ensimmäiseksi ulkomaanvuodekseni.  OrPo työskentelee kovaa ja täällä harjoitellaan ammattimaisesti.  Päävalmentaja Lazlo Hollosy on kuin tietopankki.  Uskon kehittyväni pelaajana hyvässä valmennuksessa ja tässä hyvässä joukkueessa, totesi Eliza ja jatkoi iloisesti, – Olen kotiutunut tänne todella hyvin, vaikka moni asia onkin niin erilainen kuin mihin olen tottunut Australiassa.  Täällä saa kaupassakin ihmisiltä apua, kun ei vielä tunne kaikkia paketteja.  En ole koskaan nähnyt lunta enkä jäätyneitä järviä, mutta odotan niitäkin innokkaasti.  Meillä on paljon hiekkaa, täällä on metsiä.  Onko siellä oikeasti hirviä, karhuja ja susia?

OrPolla on nyt 11 sopimuspelaajaa ja yksi sopimus tullaan tekemään vielä aivan lähiaikoina.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle