Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Poutala hyvässä vauhdissa myös tonnilla

Poutala hyvässä vauhdissa myös tonnilla

 

Mika Poutalan kauden avaus pikaluistelun maailmancupissa Berliinissä jatkui hyvällä tasolla lauantainakin. Poutala luisteli 1000 metrin B-ryhmässä neljänneksi ajalla 1.10,85. Saaliiksi tuli 11 maailmancupin pistettä.

Tommi Pulli oli samalla matkalla 12. (1.11,51) ja ensimmäisen 1000 metrin mc-starttinsa luistellut Juho Vaittinen 26. (1.13,37).

Miesten B-ryhmän voitti USA:n Jonathan Garcia (1.10,48) ennen Puolan Piotr Michalskia (1.10,81) ja USA:n Joey Mantiaa (1.10,83). Molemmat yhdysvaltalaiset ovat maailmanhuippuja rullaluistelussa.

Elina Risku oli naisten 1000 metrin B-ryhmässä 22. ajalla 1.21,73

Päävalmentaja Pasi Koskela:

- Mikan luistelu kulkee erinomaisesti ja tulokset paranevat kisa kisalta. Kesän treenitauon jälkeen viivalla on nähty tuore mies. A-ryhmän paikka jäi vielä kovin lähelle, sadasosat ratkaisivat. Huomiseen kisaan hyökätään taas vähän valmiimpana.

- Tommi Pullin tekniikka toimi nyt ensimmäisen kerran kisavedossa. Olemme vajaat pari vuotta keskittyneet parantamaan luisteluasentoa ja seisontaa liukuvan jalan päällä. Takana on intensiivinen ja haastava projekti. Nyt veto vedolta otetaan lisää vauhtia.

Sunnuntaina suomalaiset luistelevat 500 metrin B-ryhmissä:
Miehet:

Mika Poutala, Pekka Koskela, Tommi Pulli
Naiset: 
Elina Risku

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle