Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Ajo ei löytänyt iskun paikkaa ruuhkaisella radalla

Niklas Ajo ei löytänyt iskun paikkaa ruuhkaisella radalla

 

Niklas Ajo starttaa 17. lähtöruudusta sunnuntaina Argentiinassa ajettavaan Moto3-luokan kauden kolmanteen MM-osakilpailuun.

Ajo ei löytänyt aika-ajossa ruuhkaiselta Termas de Rio Hondo-radalta kaikkien kuljettajien hanakasti hakemaa imuapua ja kärki pääsi karkaamaan 1,1 sekunnin päähän.

- Ruuhkaa oli tällä kertaa aivan pirusti. Näin tasaisessa luokassa aika-ajossa onnistuminen edellyttää ehdottomasti imuapua, jota en nyt vain millään löytänyt. No, hyvät kuskit löysivät sen, heitti Ajo.

RBA Racing-tiimin KTM-pyörää kyydittävän Ajon osalta aika-ajo jäi käytännössä viimeisen, eli 17. kierroksen varaan, jolle hän lähti sijalta 25.

- Ajoin sen kierroksen yksin ja tuohon aikaan (1.49,597) täytyy olla tässä tilanteessa tyytyväinen. Eihän tuo lähtöruutu ole ihanteellinen, mutta ei auta muuta kuin yrittää poimia kisassa mahdollisimman monta kaveria.

Pyörästä ja ajofiiliksestä se ei jää kiinni.

- Pyörä on tuntunut tänä viikonloppuna tosi hyvältä ja ajamiseen kuten kaikkeen muuhunkin alkaa löytyä pikkuhiljaa se oikea fiilis, vaikka tulokset sitä eivät aina kerrokaan. Lähdimme olosuhteiltaan kurjien talvitestien jäljiltä näihin kauden kolmeen ensimmäiseen kisaan sillä mielellä, että olemme valmiina ja hyvässä iskussa, kun Euroopan kisat alkavat, kertoo Ajo.

Paalupaikan 21 kierrokseen kisaan lunasti suomalaistalli Ajo Motorsportin portugalilainen KTM-kuljettaja Miguel Oliveira lukemin 1.48,461.

Uransa toisen paalupaikan poiminut Oliveira alitti upealla viimeisen kierroksen vedollaan 4,8 kilometrin mittaisen radan aiemman paalupaikkaennätyksen yli seitsemällä kymmenyksellä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Niklas Ajo

Tiedot