Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HC West kaudelle 2015-16 hyvää vauhtia rakentumassa

HC West kaudelle 2015-16 hyvää vauhtia rakentumassa

 

Vaikka kuluva kausi on vielä kesken ja joukkueen tähtäin tulevissa pronssipeleissä, on HC Westin johdon katse jo vahvasti tulevaisuudessa. Mikko Koskueen päävalmentajasopimus julkistettiin jo aikaisemmin ja hän saa avukseen seurassa  valmentajana jatkavan Mikael Westerholmin."Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme todeta että joukkueen runko pysyy tavoitteiden mukaisesti hyvin kasassa ja että voimme julkistaa jo tässä vaiheessa pari lisäystä ryhmään", toteaa seuran puheenjohtaja Kristoffer Aspelin.

Uusista pelaajista voidaan tässä vaiheessa julkistaa Porvoon Akilleksesta Westiin siirtyvät maalivahti Atte Pakarinen ja vasemmalla kenttäpuoliskolla pelaava Simon Blomfeldt. Molemmat kuuluvat P96-maajoukkueen peruskalustoon ja ovat vielä ensi kauden A-juniori-ikäisiä. Kaksikko aloittaa kesällä asepalveluksen ja valitsivat Kauniaisen seuraavaksi kehitysaskeleekseen urallaan.

HC Westin pelaajat kaudella 2015-16 (Tilanne 24.4.15)

Maalivahdit:
 1 Albert Georgs
24 Stefan Thilman
30 Atte Pakarinen

Kenttäpelaajat:
 3 Simon Blomfeldt
 4 Sami Silfver
 5 Jonathan Berg
 6 Patrik Lång
 7 Sam Kihlstedt
 8 Wilhelm Hammarberg
 9 Alexander Lång
10 Oscar Berglund
14 Fredrik Forss
15 Benjamin Nyman
17 Anders Genberg
18 Axel Carlander
21 Sten Toomla
22 Albert Rehnberg
33 Miro Koljonen

Valmentajat:
Mikko Koskue
Mikael Westerholm

HC Westin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle