Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oilers passitti Peliveljet aikaiselle kesälomalle

Oilers passitti Peliveljet aikaiselle kesälomalle

Seinäjoen Peliveljien kausi Salibandyliigassa päättyi. Esport Oilers oli parempi katkaisten puolivälieräsarjan neljännessä osaottelussa Espoossa.

Ratkaisevaksi jäänyt matsi oli erittäin erikoinen sen päätyttyä jalkapallolukemiin 1-0.
Kotijoukkue Oilers puolusti äärimmäisen hyvin koko ottelun ajan ja harvinaisen playoff-nollapelin torjunut Tomi Ikonen osoitti jälleen olevansa yksi maailman parhaista maalivahdeista.
Toisessa päässä toinen parhaimpiin torjujiin lukeutuva Jarno Ihme pelasi myös huikean ottelun ehdittyään kerta toisensa jälkeen vaarallisten maalipaikkojen eteen. Tällä kertaa kuitenkin yksi päästetty maali oli liikaa.

Ottelun ratkaisumaalista vastasi hyökkääjä Casper Pfitzner, joka laukoi pallon vasempaan alakulmaan suoraan Tapio Kinnusen pudotuksesta.
Taiturimaisella maajoukkuehyökkääjä Oscar Hännisellä oli mahdollisuus kasvattaa Oilersin johtoa rangaistuslaukauksella, mutta hyvin pelannut Ihme torjui hienosti Hännisen yrityksen.

Hyvä peli, mutta se ei tällä kertaa yksinkertaisesti riittänyt. SPV:n kesäloma alkoi, ja Oilers jatkaa välieriin.

– Kaikki kunnia vastustajalle. Kun pelataan paras viidestä, niin kyllä parempi aina menee jatkoon. Sillä ajatuksella oltiin liikkeellä, että kehitytään tän sarjan mukana. Ekasta pelistä tehtiin iso tasonnosto toiseen ja sitten tultiin taas vähän taka-askelia, ynnäsi valmentaja Tommy Koponen puolivälieräsarjaa.
– Tänään mun mielestä suht’ tasapainoinen esitys, mutta kyllä se niin on salibandyssä, että jos et tee maaleja, et voi voittaa, kommentoi Koponen tappiollista ratkaisupeliä.

– Tuo on hieno porukka ja Seinäjoella on todella sitoutunut, yhtenäinen ryhmä. Joka jätkä saa kuitenkin olla ylpeä siitä, että tänäänkin taisteltiin joka sekunti loppuun asti. Nyt ei voitu paremmallemme mitään, mutta siltikin Seinäjoella työ jatkuu. Tästä pitää ottaa opiksi ja sitten tulla entistä vahvempana, päättää Koponen.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää