Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV vahvistuu paluumuttajilla

SPV vahvistuu paluumuttajilla

Seinäjoen Peliveljet lähtee kauteen 2014-15 vahvistuneella joukkueella. Kaikki runkopelaajansa säilyttänyt ryhmä saa lisää pallollista osaamista puolustukseensa, kun Happeessa Suomen mestaruutta juhlinut ykkösviisikon puolustaja, Jalo Kouvonen, 23, liittyy Peliveljien ryhmään 2+1 vuoden sopimuksella. Niinikään sentteriosastolle tulee uutta verta Esport Oilersista siirtyvän Niko Raunion, 28, muodossa. Molemmat pelaajat ovat paluumuuttajia, eli ovat edustaneet SPV:tä juniorivuosinaan.
Kouvonen nousi Happeessa heti tulokaskaudellaan isoon rooliin joukkueen alakerrassa. Kukkaan puhjenneen miehen hieno kausi sai jatkoa päättyneellä kaudella kun Kouvonen pääsi Happeen kanssa juhlimaan Suomen mestaruutta. Raunio tulee Seinäjoelle Espoort Oilersista, joka oli pudottamassa Peliveljiä tänä keväänä pois välieristä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Pudotuspelien aikaan Raunio oli kuitenkn loukkaantuneena ja Oilersin pudotuspelitaival päättyi lopulta nelossijaan.

SPV:n joukkuetta voi syystä luonnehtia kokeneeksi. Joukkueen tähdet Mikko Kohosen, Sami Kosken, Janne Hulmin, Juha Kivilehdon, Tuukka Kivirannan ja Jarno Ihmeen johdolla jatkavat joukkueessa.  Pelaajistosta kaikki muut Rauniota, Jukka-Pekka Pelto-Arvoa ja Eemeli Peltosta lukuunottamatta ovat olleet voittamassa vähintään yhtä Suomen mestaruutta, suurin osa kahta. Joukkueen pelaajien liigapelien yhteismäärä on lähes neljätuhatta (3986) ottelua pelkästään runkosarjasta. Pelto-arvo ja Peltonen ovat ainoat pelaajat, joilla liigakokemusta on alle 10 ottelua. Molemmat olivat mukana joukkueessa jo viime kaudella, mutta tuolloin pelatut ottelut jäivät A-nuorten SM-sarjan ohella vähiin. Peltonen vahvistaa vielä tälläkin kaudella SPV:n A-poikia, jonne hän ikänsä puolesta mahtuu vielä kaksi seuraavaa kautta.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Tommy Koponen. Valmennukseen tekee paluun myös psyykevalmennuksen saralla jo pitkään ja useamman lajin puolella toiminut Markku Tyynismaa. Myös SPV:n nuorisovalmennuspäällikkö Matti Pollari liittyy joukkueen valmennustiimiin. Valmennustiimi tulee vielä täydentymään kesän mittaan.

SPV myös jatkaa SB Vaasan kanssa edelliskaudella aloitettua farmiyhteistyötä. Molemmat joukkueet ovat kokeneet yhteistyön erittäin mielekkääksi ja on selvää, että tulevallakin kaudella pelaajaliikennettä joukkueiden välilä tullaan näkemään viime kauden tapaan vilkkaasti.

SPV on myös solminut merkittävän jatkosopimuksen salibandytuotteita, erityisesti mailoja ja maalivahdin varusteita valmistavan alajärveläisen SB-Yhtiöt Oy:n kanssa. Realstickin ja Rapublicin nimellä tunnetuilla salibandymailoilla SPV on kahden vuoden aikana ehtinyt saavuttaa Suomen mestaruuden ja Champions Cup hopeaa ja pronssia. Paikallinen yhteistyökumppani yhdistettynä yhtiön voimakkaasti eteenpäin pyrkivään tuotekehittelyyn myös huippusalibandyvarusteiden puolella vaikuttivat vahvasti SPV:n päätökseen jatkaa yhteistyötä pitkällä sopimuksella.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää
Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 2+1 vuoden jatkosopimuksen Ville Kuuselan, 34, kanssa.

Lue lisää
Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon kanssa.

Lue lisää
Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää