Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nurminen ja Siren hopealle Göteborgissa - tavoitteena EM-kisat

Nurminen ja Siren hopealle Göteborgissa - tavoitteena EM-kisat

 

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren taipuivat hopealle Göteborgissa viikonloppuna pelatussa Pohjois-Euroopan lentopalloliiton eli NEVZA:n beach volley -turnauksessa.

Loppuottelussa suomalaispari joutui toteamaan latvialaisten Rihards Finstersin ja Aleksandrs Solovejsin paremmuuden lukemin 21-19, 21-16. Nurminen ja Siren olivat marssineet voittajakaaviossa aina loppuotteluun saakka ilman erätappioita.

- ”Latvian 203-senttinen hevonen” Solovejs oli hyvällä pelipäällä, ja Finsters säesti häntä kovalla hyppysyötöllä. Vastaavasti omalla syötöllä emme saaneet tarvittavaa tulosta aikaiseksi. Kaikki kunnia hyvin pelanneille latvialaisille, Nurminen tunnusti.

Göteborgin turnaus oli Nurmiselle ja Sirenille vasta kolmas yhteinen kansainvälinen koitos ja jätti hyvän mielen jatkoa ajatellen.

- Hyvä turnaus, pelattiin ehjiä pelejä. Finaalissa vastus oli piirun verran parempi eli ei auta kun lähteä treenaamaan. Ensi kesänä on tavoitteena päästä EM-kisoihin, Nurminen kertoi.

Tämän vuoden kansainvälisessä kisakalenterissa on vielä marraskuun lopussa Sydneyssä pelattava FIVB: kahden tähden turnaus, mutta Australiaan suomalaisia ei matkusta. Uusi beach volley - vuosi pyörähtää käyntiin jo tammikuussa, jolloin ohjelmassa on FIVB:n neljän tähden turnaus Hollannissa sekä CEV:n Masters Tshekissä, molemmat pelataan hallissa.

Suomalaisparien sijoitukset Göteborgin NEVZA-turnauksessa

2. Jyrki Nurminen / Santeri Siren
9. Pekka Piippo / Saku Viljamaa

7. Vilhelmiina Prihti / Aliisa Vuorinen
13. Oona Ojala / Emma Tenhunen

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle