Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pitkävetovihjeillä vedonlyönnissä alkuun

Pitkävetovihjeillä vedonlyönnissä alkuun

 

Lyötkö vetoa intuitiolla vai faktoihin pohjautuvilla valistuneilla veikkauksilla? Kenties paras tapa olisi hyödyntää hieman molempia. Jälkimmäiseen apua tarjoavat esimerkiksi vedonlyöntifirmojen, kuten NordicBetin ammttilaisten laatimat pitkävetovihjeet.

Miksi vetovihjeitä tarvitaan, ja mitä sinun tulisi tietää vedonlyönnistä sen jännittävään maailmaan sukeltaessasi? Lue alta perustiedot pitkävedosta ja vedonlyöntivihjeistä!

Vedonlyönnin suosio ja lukuisat pitkävetovihjeet

Pitkäveto on yksi suosituimmista tavoista lyödä vetoa. Vedonlyöntiyhtiöiden pitkävetotarjonnasta löytyy nykyään tuhansia kohteita, joka päivä. Voit lyödä vetoa lähes kaikesta urheilusta, kilpailuista ja jopa television realityohjelmista – aina, jos joku voittaa ja joku häviää, voi aiheesta lyödä vetoa. Vedonlyönnin ympärille onkin kehittynyt valtava bisnes ja lukemattomia peliyhtiöitä, jotka tarjoavat kertoimia ja vedonlyöntivihjeitä.

Pitkävedon suosio perustuu urheilufanien viihteen lisäksi siihen, että etenkin ulkomaisten peliyhtiöiden palautusprosentit ovat pitkävedossa hyvinkin korkealla. Yleisesti palautusprosentit ovat noin 88–98 prosentin luokkaa. Jos tunnet lajin ja osaat arvioida pelin kulkua tai veikata onnekkaasti, ovat voittomahdollisuutesi melko toisenlaiset esimerkiksi perinteisiin lottopeleihin verrattuna. Moni aloittaakin vedonlyönnin viihteellisesti, mutta opittuaan taiteenlajin salat tahkoaa säännöllisiä tuloja vedonlyöntiharrastajana tai -ammattilaisena.

Yksinkertaisimmillaan pitkävedossa lyödään vetoa voittajasta. Onko illan ottelussa luvassa kotivoitto (1), tasapeli (X) vai vierasvoitto (2)? Perusasetelman lisäksi peliyhtiöiltä löytyy lukuisia erilaisia vetokohteita. Voit veikata puoliajan tai yhden erän tulosta, tai hyödyntää tasoitusvetomahdollisuuksia. Tasoitusvedoilla tasoitetaan kertoimia siten, että altavastaajalle annetaan “etumatkaa” tiettyjen pisteiden tai maalien verran. Voit myös kikkailla vetokuponkisi kanssa tekemällä joko yksittäisiä single-vetoja, yhdistelmävetoja tai erilaisia järjestelmiä. Mitä enemmän pelaat, sitä paremmin osaat hyödyntää erilaisia vetovaihtoehtoja ja kauhoa pelitilillesi maukkaita voittoja.

Miksi vetovihjeitä kannattaa lukea?
 
Mitä enemmän sinulla on tietoa vetokohteista, sitä valistuneemmin osaat lyödä ottelusta vetoa. Vaikka tuntisit urheilulajin kuin omat taskusi, voi jollain asiantuntijalla olla sellaista nippelitietoa aiheesta, joka on mennyt sinulta sivu suun. Lukemalla vedonlyöntivihjeitä saat uutta näkemystä ja erilaisia arvioita ottelun lopputuloksesta.

Erityisen paljon pitkävetovihjeistä on apua silloin, kun haluat laajentaa vetovalikoimaasi. Jos vetokupongillasi on pelkkää jääkiekkoa, olisiko aika kokeilla futisvedonlyöntiä? Tai miten olisi jokin pienempi urheilulaji, johon saattaa löytyä yllättävänkin kiinnostavia kertoimia ja kohteita? Lukemalla lajin asiantuntijoiden laatimia vetovihjeitä pääset nopeasti kärryille ja osaat veikata muullakin kuin pelkällä intuitiolla.

Vetovinkkien laatijat ovat vihjeiden tarjoajasta riippuen joko lajin parissa pitkään vedonlyöntiä harrastaneita urheilufaneja tai vedonlyöntiammattilaisia. Kun homma viedään seuraavalle tasolle, puhutaan jo melko monimutkaisesta todennäköisyyslaskennasta, jossa on otettu huomioon useita erilaisia tekijöitä. Kertoimien ja vihjeiden laatiminen ei perustu pelkästään joukkueiden tilastoihin, vaan niissä huomioidaan myös ajankohtaiset asiat aina pelaajien loukkaantumisista joukkueen kauden vireeseen.

Valitse vedonlyöntisivusto huolella

Vedonlyöntisivustot eroavat toisistaan melko paljonkin kertoimiensa, vetokohteidensa sekä yleisen sivuston toimivuuden ja luotettavuuden osalta. Laadukas sivusto toimii moitteetta sekä pöydäkoneella että mobiilissa, tarjoaa kattavan valikoiman kertoimia, ja pelikassan talletukset sekä voittojen kotiutukset sujuvat sutjakkaasti. Monet suomalaiset pelaavat ulkomaisilla peliyhtiöillä etenkin niiden vetovalikoiman ja kertoimiensa vuoksi. Esimerkiksi edellä mainitsemamme NordicBet on suomalaisten vedonlyöjien suosiossa johtuen luotettavuudestaan sekä pohjoismaisille pelaajille suunnatusta vetokohdevalikoimastaan. Sivusto tarjoaakin kertoimia myös paikallisiin urheilusarjoihin ja kiinnostavimpiin alasarjoihin. NordicBetin pitkävetovihjeet ovat sivuston jääkiekkopainotteisuuden vuoksi usein kiekkoaiheisia, ammattilaisten luomia analyyseja tulevista otteluista. Vetovihjeiden joukosta löytyy kuitenkin myös muita lajeja, ja sivuston blogisisältö tarjoilee urheilufaneille loppumattomasti pengottavaa.

Oli valintasi mikä tahansa, kannattaa vedonlyönnissä tehdä aina hieman vertailua kertoimien välillä. Kannattaa tutustua myös vedonlyöntiyhtiöiden tarjouskampanjoihin, jotka voivat olla oikeasti rahanarvoisia. NordicBet ja muut peliyhtiöt tarjoavat säännöllisesti vedonlyöntibonuksia, riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja. 


Takaisin edelliselle sivulle