Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskelo maailman parhaiden kyydissä

Koskelo maailman parhaiden kyydissä

Libero Roosa Koskelo pääsi haastamaan maailmaneliitin osaamisen, kun Mestarien liigan kahden edellisen vuoden mestari VakifBank Istanbul vieraili Stuttgartissa. Mestarien liigan lohkovaiheen taisto ei tällä kertaa Koskelon saksalaisjoukkueelle palkintoa tuonut, vaan turkkilaisjoukkue kuittasi voiton 0-3 (23-25, 18-25, 18-25).

Avauserässä Stuttgart johti vielä 23-22, mutta mm. Zhu Tingin, Kelsey Robinsonin, Milena Rasicin ja Lonneke Slöetjesin riveissään omaava VakifBank puristi ohi. Kaksi viimeistä erää olivat sitten jo selvempiä vieraiden hyvän syötön johdolla.

- Ensimmäinen erä taisteltiin hyvin, mutta sen jälkeen meidän vastaanotto hajosi sen verran, ettei ollut oikein mahdollisuuksia.

- Me ei saatu heidän vastaanottoa rikki juuri lainkaan ja sehän tekee pelistä suhteellisen haastavan varsinkin tätä joukkuetta vastaan. Ihan vastaavaa taistelua ei saatu aikaan kuin vieraspelissä heitä vastaan. Olisi ollut aika eri peli, jos olisi se eka erä pystytty viemään.

- Tunnelma oli huikee, halli oli myyty loppuun viimeistä seisomapaikkaakin myöden, Koskelo mietiskeli illan tapahtumia.

Stuttgartille riittää varmuudella pudotuspelipaikkaan kolmen pisteen voitto päätösottelusta Maritza Plovdiviä vastaan ensi tiistaina. Ottelussa nähdään muutenkin suomalaisväriä, kun Kenneth Aro toimii ottelun päätuomarina.

Daniela Öhmanin hyvä peli ei auttanut ranskalaista Beziersiä Bulgariassa, kun Maritza Plovdiv voitti kotonaan 3-1 (25-15, 19-25, 25-15, 25-16). Öhman teki 7/+7 hyökättyään 5/10 ja torjuttuaan kaksi kertaa pisteen arvoisesti.

Michaela Madsenin Rc Cannes pelaa torstai-iltana Minchanka Minskin vieraana Valko-Venäjällä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle