Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Green ja Ropponen helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Green ja Ropponen helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa

 

Hämeenlinnan Lentopallokerhon keskipelaaja Mara Green ja Hurrikaani-Loimaan hakkuri Antti Ropponen on valittu lentopallon Mestaruusliigan helmikuun pelaajiksi.

Hämeenlinnan voitti kaikki helmikuun neljä peliään joukossa naisten liigan kahden kärkijoukkueiden LP Viestin ja LP Kangasalan päänahat. Toista kauttaan Suomessa pelaava Green teki helmikuussa 15,8 pistettä ottelua kohden tehotilaston näytettyä +11,3 per ottelu. Torjuntoja Green otti kymmenen ja hyökkäysprosentti oli yli 62.

Tappioitta seitsemän pelin helmikuun läpi vetänyt ja samalla miesten runkosarjan voittoon kirineen Hurrikaani-Loimaan hakkuri Antti Ropponen nakutteli yli 20 pisteen ottelukohtaisen keskiarvon, 15 ässäsyöttöä ja kahdeksan torjuntaa seitsemään otteluun.

Molemmille kuukauden pelaajille valinta oli uran ensimmäinen.

Naisten tähdistöön Mara Greenin rinnalle valittiin joukkuekavereista passari Pauline Martin ja Suvi Kokkonen. Hakkurin paikan lunasti LP Kangasalan Nikki Taylor, toinen keskipelaaja oli Taylorin seurakaveri Kayla Haneline ja toinen yleispelaaja runkosarjan voiton varmistaneen LP Viestin Lena Lymareva-Flink. Liberoksi valittiin Pölkky Kuusamon Kristen Moncks.

Miesten kuukauden tähdistössä helmikuussa on Ropposen lisäksi Hurrikaanista yleispelaaja Tomi Rumpunen. Kaksi pelaajaa tähdistöön sai myös Akaa-Volley passari Ville Juntura sekä Shonari Hepburn. Toiseksi keskipelaajaksi nimettiin Tiikereiden Antti Leppälä ja liberoksi Ettan uraansa päättävä Anssi Hakala. Lisäksi mukaan valittiin Ettan yleispelaaja Antti Ronkainen.

Ensikertalaisia tähdistössä ovat Martin, Moncks, Juntura, Hepburn sekä Leppälä.

Naisten helmikuun 2019 liigatähdistö
Passari: Pauline Martin,  Hämeenlinnan Lentopallokerho (1)
Hakkuri: Nikki Taylor, LP Kangasala (2)
Yleispelaaja: Suvi Kokkonen, Hämeenlinnan Lentopallokerho (8)
Yleispelaaja: Lena Lymareva-Flink, LP Viesti (7)
Keskipelaaja: Mara Green, Hämeenlinnan Lentopallokerho (4)
Keskipelaaja: Kayla Haneline, LP Kangasala (3)
Libero: Kristen Moncks, Pölkky (1)

Miesten helmikuun 2019 liigatähdistö
Passari: Ville Juntura, Akaa-Volley (1.valinta tähdistöön)
Hakkuri: Antti Ropponen, Hurrikaani-Loimaa (3)
Yleispelaaja: Antti Ronkainen, Etta (2)
Yleispelaaja: Tomi Rumpunen, Hurrikaani-Loimaa (4)
Keskipelaaja: Shonari Hepburn, Akaa-Volley (1)
Keskipelaaja:  Antti Leppälä, Kokkolan Tiikerit (1)
Libero: Anssi Hakala, Etta (5)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle