Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Minna-Maria Kangas upeasti kuudes aika-ajossa Ukrainassa

Minna-Maria Kangas upeasti kuudes aika-ajossa Ukrainassa

 

Suomen naisten maajoukkueen kilpailukiertue Ukrainassa sai upean päätöksen, kun Minna-Maria Kangas jatkoi koko viikon esittämiään vahvoja otteita ja ajoi 16km aika-ajon kuudenneksi. UCI 1.2 -kategorian kisassa kuudes sija toi Minna-Marialle ja Suomelle 10 UCI-pistettä ja näin Ukrainan kilpailuiden kokonaissaldo oli 16 pistettä lisää Tokion olympialaisten maapaikkakamppailuun.

Kisan voitti hallitseva Ukrainan aika-ajomestari Valeria Konenenko ja myös muut podium-sijat menivät isäntämaan ajajille. Kangas jäi voittajalle vain 40 sekuntia ja kolmannelle reilut 20 sekuntia. Kovatasoisessa kisassa Kangas jätti taakseen mm. 2014 vuoden aika-ajon MM-hopeamitalisti Hanna Solovein sekä Tsekin hallitsevan aika-ajonmestarin.

Muut suomalaiset osallistuivat kisaan maantiepyörillä. Antonia Gröndahl oli 23., Eeva Sarlin 28. ja Ida Sten 29.

Ukrainan kiertue oli suomalaisittain erittäin onnistunut huolimatta lauantain menestystä laimentaneista kaatumisista. Kisat olivat hienot ja suomalaisnäkökulmasta päästiin ajamaan melko eksoottisissa olosuhteissa miljoonakaupunki Kiovan keskustassa ja sen laitamilla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle