Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen joukkue painonnoston MM-kisoihin 2019 Pattayalle

Suomen joukkue painonnoston MM-kisoihin 2019 Pattayalle

Suomen joukkue on valittu MM-kisoihin 2019, jotka kilpaillaan 18.-27.09.2019 Pattayalla Thaimaassa. Suomi lähtee kisoihin vahvalla joukkueella, jolla on kaikki edellytykset menestyä. Muutoksena aiempiin arvokisoihin Saara Leskinen nähdään MM-kisoissa kilpailemassa 59kg sarjassa ja Marianne Saarhelo 64kg sarjassa, jossa kilpailee myös viime vuoden parhaaksi nostajaksi valittu Anni Vuohijoki.

- MM-kisoissa tullaan varmasti näkemään mielenkiintoinen ja kovatasoinen kamppailu 64kg sarjan kuningattaruudesta. Anni on tähän asti ollut sarjan Suomen ykkösnainen mutta Pattayalla Marianne haastaa hänet. Onnistuminen on totta kai molemmille tärkeää ajatellen pääsyä Tokion olympialaisiin, kertoo Arto Savonen, Suomen joukkueen valmentaja.

Kokenut arvokisaedustaja Meri Ilmarinen kilpailee totutusti sarjassa 76kg. Viikonloppuna Etelä-Suomen mestaruuskisoissa Meri antoi vakuuttavat näytöt nostokunnostaan yhteistuloksella 212kg (94+118).

Miehistä MM-kisoihin Suomea lähtee edustamaan Hannes Keskitalo. Hanneksen nostokunto on ollut kesän ajan nouseva ja työnnössä lähestytään jo 200 kilon rajaa.

- Hannes on kesän aikana mennyt vahvasti eteenpäin. Syksyn pääkisa on nuorten EM-kilpailut Bukarestissa, josta odotetaan jopa mitalia, sanoo Antti Everi, Suomen joukkueen päävalmentaja.

Tokion 2020 olympiakarsintojen osalta Thaimaan MM-kisat ovat yksi tärkeimmistä kisoista, sillä kilpailu on arvoltaan kultatason kisa, jossa on jaossa eniten rankingpisteitä.

Suomen joukkue yleisen sarjan MM-kilpailut 18.-27.9.2019 Pattaya, Thaimaa
(nimi, sarja, ilmoitetut entrytulokset)

Naiset
Saara Leskinen, 59kg, 197kg
Anni Vuohijoki, 64kg, 222kg
Marianne Saarhelo, 64kg, 196kg
Meri Ilmarinen, 76kg, 214kg

Miehet
Hannes Keskitalo, 109kg, 339kg

Valmentajat: Antti Everi ja Arto Savonen
Tuomari: Taisto Kuoppala
Kongressiedustajat: Taisto Kuoppala ja Karoliina Lundahl

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle