Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauren Matias tuo hyökkäysvoimaa LiigaPlokiin

Lauren Matias tuo hyökkäysvoimaa LiigaPlokiin

Yhdysvaltalainen Lauren Matias on LiigaPlokin uusin vahvistus. 23-vuotias, 188-senttinen yleispelaaja on pelannut Kaliforniassa UC Davis yliopiston joukkueessa. Matias oli viimeisellä kaudellaan joukkueensa paras pisteentekijä 479:llä pisteellä ja hänet valittiin läntisen alueen ykköskentälliseen, Big West First Teamiin. Matiaksen vahvuuksiin kuuluu mm. monipuolinen, vahva hyökkäyspeli.

Laurenin terveiset: Odotan todella päästä pelaamaan LiigaPlokissa ja kehittymään lentopalloilijana kilpailukykyisessä ja korkeatasoisessa joukkueessa. Uskon, että Suomi tuo minulle paljon uusia ja haastavia asioita, kun se on niin erilainen kuin Kalifornia. Olen kuitenkin todella innoissani näistä haasteista ja haluan kasvaa urheilijana ja ihmisenä!

Toivon voivani myötävaikuttaa LiigaPlokin menestykseen. Olen joukkuepelaaja, jolla on monipuolinen hyökkäysvalikoima. Haluan kehittyä lentopalloilijana! Odotan näkeväni pian joukkueen ja seuran kannattajat. Toivon voivani tehdä historiaa LiigaPlokille ja elinikäisiä muistoja!

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit: Laurenille on tarjolla iso rooli sekä vastaanotto- että hyökkäyspuolella. Hän omaa hyvän perustekniikan pelin kaikilla osa-alueilla, monipuolisen hyökkäysvalikoiman, on ulottuva ja liikkuu hyvin. Siihen vielä sopivan räiskyvä luonne. Hyvä kokonaisuus, uskon että hän sopii erinomaisesti tulevan kauden joukkueeseen. Erityiskiitos hyvästä yhteistyöstä Athletes Abbroad Agencylle ja Charlotte Harrisille, että saimme haluamamme pelaajan LiigaPlokiin. 

Lähde: liigaploki.fi


Takaisin edelliselle sivulle