Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anthony Gaines Jr Kobrien ensimmäinen amerikkalaispelaaja

Anthony Gaines Jr Kobrien ensimmäinen amerikkalaispelaaja

Kobriin on ensimmäisenä amerikkalaispelaajana kiinnitetty 26-vuotias Anthony Gaines Jr. Yliopistotaustana Anthonylla on Louisiana College, joka on NCAA3koulu. Anthony palkittiin useana vuonna vuoden puolustuspelaajana ja myösvuoden pelaaja titteli löytyy taskusta.

Ammattilaisura käynnistyi Kanadan NBL-liigasta kaudella 18-19, joukkueessa London Lightning. Anthony pelasi myös kauden 19-20 samassa joukkueessa ja kirjautti tilastorivikseen 17,8p/8,2lev/2s/1,3r ottelua kohden kolmosten upottua 38% tarkkuudella. Joukkue oli molemmilla kausilla divisioonansa ykkönen ja Anthony valittiin viime kaudella All NBL-Canadan ykkösjoukkueeseen.

’Etsimme kolmospaikan pelaajaksi atleettista ja hyvää levypallopelaajaa, joka osaa myös heittää bonusviivan takaa. Haimme lisäksi vahvaa puolustusosaamista. Suositukset edellisen joukkueen apuvalmentajalta persoonaan ja harjoittelumotivaatioon liittyen olivat ylistäviä ja se oli viimeinen niitti kokonaisuutta ajatellen.’ Kobrien valmentaja Ville Turja tuumii.

Lähde: kobrat.fi


Takaisin edelliselle sivulle